To Agkyrovoli
. . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . .

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

To Agkyrovoli

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Η Ώρα Είναι
Παρόμοια θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» SARRI ERGON ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:07 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφορά // 2 Μήνες Δωρεάν Ρεύμα
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:01 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφέρω Γιατί Νοιάζομαι!
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:58 pm από Μαίρη Γούβα

» ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Κατασκευή ιστοσελίδων
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:52 pm από Μαίρη Γούβα

» Βαπτιστικά
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:49 pm από Μαίρη Γούβα

» Διανομές & Μεταφορές
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:42 pm από Μαίρη Γούβα

» Συνεργείο Καθαρισμού
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Ολυμπιακός: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος το αήττητο και το Κύπελλο
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Ιουν 29, 2020 3:51 pm από Μαίρη Γούβα

» ΣΥΡΙΖΑ: Μη «λήξαν» το θέμα του σποτ - Προσπαθούν να τα... μαζέψουν - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Ιουν 22, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Διαγραφή από τα μητρώα αδειών κυκλοφορίας με μια υπεύθυνη δήλωση
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Παπαστράτος: Δωρίζει στη χώρα 20 πυροσβεστικά οχήματα
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:31 am από Μαίρη Γούβα

» Τραγωδία χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ακόμη 734 νεκροί από κορωνοϊό
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:38 am από Μαίρη Γούβα

» Πώς να φροντίσετε τα μεταξωτά σας ρούχα
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:37 am από Μαίρη Γούβα

» Amber Alert: Εξαφανίστηκε κι άλλη 10χρονη στις Αχαρνές
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:31 am από Μαίρη Γούβα

» Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:29 am από Μαίρη Γούβα

» Δεμένη με χειροπέδες κρατούσαν την Μαρκέλλα – Πονάει στα πλευρά
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:26 am από Μαίρη Γούβα

» Ξεκινά η ανακατασκευή του Πύργου του Πειραιά!
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Μάης 16, 2020 1:44 pm από Μαίρη Γούβα

» Κορωνοϊός - Εκκλησίες: Όλα έτοιμα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 4:28 pm από Μαίρη Γούβα

» ΑΣΕΠ: Εργασία τώρα στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε νοσοκομεία, μουσεία, ΔΕΗ και δήμους
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:57 pm από Μαίρη Γούβα

» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Κτηματολόγιο: Παρατάσεις τέλος, έρχονται πρόστιμα - Πότε ξεκινά η ανάρτηση για την Αθήνα
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:45 pm από Μαίρη Γούβα

» Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:31 pm από Μαίρη Γούβα

» Τελικά ποιος είναι ο αληθινός απολογισμός του κορονοϊού στον κόσμο;
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:25 pm από Μαίρη Γούβα

» Η θαλάσσια τραγωδία του πλοίου «Πόπη» που έγινε αφορμή για να βγει η φράση «έγινε της Πόπης» (ΦΩΤΟ)
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Δεκ 01, 2019 11:41 am από Μαίρη Γούβα

» Κ. Τσιάρας: Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Ιερώνυμος για διάταξη περί βλασφημίας: Διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:43 pm από Μαίρη Γούβα

» Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:24 pm από Μαίρη Γούβα

» Ερντογάν σε ΕΕ: Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Σι Τζινπίνγκ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Όχι μόνο συμφωνώ να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά θα έχετε και τη στήριξή μας
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:16 pm από Μαίρη Γούβα

» Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κορίτσια που παρήλασαν αλά Monty Python εξηγούν γιατί το έκαναν
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 6:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 5:20 pm από Μαίρη Γούβα

» Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Το «ευχαριστώ» των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στον Μακρόν για το «βέτο» στα Σκόπια
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:15 pm από Μαίρη Γούβα

» H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:10 pm από Μαίρη Γούβα

» ΟΑΕΔ: Προσλήψεις για 35.000 ανέργους με την νέα κοινωφελή εργασία
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:03 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός;
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Είδα το μωρό παγωμένο, ανάμεσα σε παλιόχαρτα και σκουπίδια»
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Μειώσεις φόρων: Πόσο θα μειωθεί η μηνιαία παρακράτηση σε μισθούς και συντάξεις από 1η Ιανουαρίου
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Μουντομπάσκετ 2019, Ελλάδα-Τσεχία 84-77: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:17 pm από Μαίρη Γούβα

» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έφυγε στα 63 του ένας σπουδαίος καλλιτέχνης - Οι τελευταίες στιγμές
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Σαμοθράκη: Αγώνας δρόμου για ανεφοδιασμό και βελτίωση των λιμενικών υποδομών
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:59 am από Μαίρη Γούβα

» Σκιάθος: Βlack out στο νησί εξαιτίας βλάβης
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:57 am από Μαίρη Γούβα

» Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:54 am από Μαίρη Γούβα

» Εύβοια: Στάχτη 25.000 στρέμματα δάσους - Τεράστια η οικολογική καταστροφή
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΤετ Αυγ 14, 2019 1:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Βιταμίνη D: 15 καθημερινά συμπτώματα έλλειψης
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΚυρ Αυγ 11, 2019 10:09 am από Μαίρη Γούβα

» Φόβοι για «νέο Τσερνόμπιλ» σε δυο πόλεις της Ρωσίας μετά την έκρηξη σε ναυτική βάση
Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΣαβ Αυγ 10, 2019 6:39 am από Μαίρη Γούβα

Ψηφοφορία
Τι Προσέχετε σε μία άγνωστη Γυναίκα;
 Κόμμωση
 Μάτια
 Χείλη
 Στήθος
 Πισινό
 Μέση
 Όλα
 Δεν Βλέπω.. (αλήθεια??)
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
Πόσο τυχεροί είστεσήμερα
Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Ελάτε στο Facebook
ForeverGreen Greece
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
TSIMPIDIS TRANSPORT
Κομμωτήριο Μπέττυ & Ρεβέκκα
Εναλλακτικές Θεραπείες
Perfumes Alexander
Ο Καιρός Σήμερα

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!»   Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Μαρ 26, 2018 6:40 pm

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-main02

Μία 13χρονη ανήρτησε στο διαδίκτυο «Καιγόμαστε...», ένας συγγενής απάντησε και τότε του είπε: «Φαίνεται ότι αυτό είναι αποχαιρετιστήριο μήνυμα από μένα» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον πανικό που επικράτησε
Την ώρα που οι τοπικές Αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες, τα ρωσικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα δεκάδες παιδιά που χάθηκαν στην πυρκαγιά. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Mirror, ανεπιβεβαίωτα στοιχεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 96 σορούς που έχουν βρεθεί σε εμπορικό κέντρο με χώρους ψυχαγωγίας στην περιοχή Κεμέροβο της Σιβηρίας από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Κυριακή. Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε έναν από τους υψηλότερους ορόφους του εμπορικού κέντρου Zimnyaya Vishnya και πολλά από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους βρίσκονταν σε κινηματογραφική αίθουσα.

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-01

Η αδιανόητη τραγωδία, και ειδικά οι δύσκολες στιγμές που περνούν οι συγγενείς των θυμάτων και κυρίως των μικρών παιδιών, εντείνεται, καθώς ρωσικά μέσα δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους και τις τραγικές τελευταίες κουβέντες που εκστόμησαν πριν παραδοθούν στις φλόγες και τον καπνό.

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-02

Ένα 11χρονο αγόρι Σεργκέι Μοσκαλένκο βρίσκεται σε κώμα μετά από άλμα από ένα φλεγόμενο παράθυρο και επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί ότι οι γονείς του πέθαναν στη φωτιά.

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-03

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη σε συνομιλία στο Facebook. Ένα κορίτσι, η Μαρία Μόροζ, 13 ετών, έστειλε μηνύματα από τον κινηματογράφο: «Καιγόμαστε...», έγραψε. Ένας συγγενής απάντησε και τότε του είπε: «Φαίνεται ότι αυτό είναι αποχαιρετιστήριο μήνυμα από μένα». Είναι ανάμεσα στα παιδιά που πιστεύεται ότι πέθαναν.

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-05

Μεταξύ των αγνοουμένων είναι οκτώ κορίτσια από μια τάξη στο χωριό Τρεστσέφσκι -όλα 11 ή 12 ετών- που ονομάζονται: Βικτόρια Ποχάνκινα, Βερόνικα Πονουσκόβα, Έλενα Τσερνινόβα, Τατιάνα Κούρσεφσκαγια, Σεργκέι Μανεσκίν, Βικτόρια Ζιπούνοβα, Αναστασία Σμιρνόβα, Ντιάνα Νιτσόφσκαγια.

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-06

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Σπάει καρδιές η τηλεφωνική κλήση της μικρής Βίκα Ποχάκινα στη θεία της: «Τα πάντα καίγονται. Οι πόρτες είναι μπλοκαρισμένες. Δεν μπορώ να βγω έξω, δεν μπορώ να αναπνεύσω». Η θεία της Ευγενία είπε: «Της είπα: "Βίκα, βγάλε τα ρούχα σου, κάλυψε τη μύτη σου»

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-08

«Μου είπε: "Θείτσα, πες σε όλη την οικογένειά μου τους αγαπώ. Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα"». Το τηλέφωνο έκλεισε. Η Ευγενία πρόσθεσε: «Οι σχολικές διακοπές μόλις ξεκίνησαν και σχεδόν όλη η τάξη τους ήταν εκεί - περίπου 10 άτομα. Δύο ή τρεις γονείς και ένας δάσκαλος. Ο δάσκαλος άφησε τα παιδιά στον κινηματογράφο και πήγε μαζί με τους γονείς στο εμπορικό κέντρο. Έτσι, όλοι οι ενήλικες επέζησαν...»

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-10

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Ένας καθηγητής λυκείου του Kemerovo, η Τατιάνα Νταρσάλια ήταν η πρώτη που ταυτίστηκε από τους νεκρούς. Είχε φέρει την τάξη της στο εμπορικό κέντρο

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-11

Ο Ιγκόρ, ένα αγόρι, δήλωσε: «Παρακολουθούσα μια ταινία με την επτάχρονη αδελφή μου. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μια γυναίκα φώναξε - φωτιά! Σύννεφα καπνού εμφανίστηκαν σε ένα δευτερόλεπτο, άρπαξα την αδερφή μου και βγήκαμε έξω. Το πλήθος ήταν τρομερό εκεί, δεν μπορούσα να δω τίποτα. Χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να βγούμε. Τα χέρια μου εξακολουθούν να τρέμουν, και αν η γυναίκα αυτή δεν ερχόταν να φωνάξει...»

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-12

Μια μητέρα, η Γιούλια ήταν στην παιδική χαρά του εμπορικού κέντρου Cherry Winter με τα τρία παιδιά της και τη μητέρα της. Είπε: «Η πυρκαγιά ξεκίνησε στο 4ο επίπεδο, τα κάστρα να καίγονται. Όλα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια μου, κάθισα στο καναπέ απέναντι. Η φωτιά εντάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο καπνός κάλυψε τα πάντα. Ήταν ένα θαύμα που επιβιώσαμε. Έτρεξα να ψάξω για τα παιδιά μου, όταν τα μάζεψα, όλα ήταν γεμάτα με καπνό γύρω. Έχασα τη μητέρα μου... Ευτυχώς, τη βρήκα κάτω».

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Missing-13

Μια γυναίκα, η Εκατερίνα, δήλωσε: «Ήμουν με τον σύζυγό μου στον τρίτο όροφο σε κατάστημα επίπλων. Ξαφνικά το ταβάνι άρχισε να σπάει, πρώτα σε ένα μέρος, έπειτα παντού. Νομίζαμε ότι θα καταρρεύσει στα κεφάλια μας σε μερικά δευτερόλεπτα. Όλοι έσπευσαν, συμπεριλαμβανομένων βοηθών καταστημάτων, μέχρι 50 άτομα σε έναν ανελκυστήρα. Οι άνθρωποι πηδούσαν ο ένας στον άλλο στην κυλιόμενη σκάλα. Οι άνδρες έτρεχαν μπροστά από τις γυναίκες... και στο ισόγειο όλοι ήταν απλά εκεί, στέκονται και παρακολουθούσαν τον πανικό μας, κανείς δεν βιαζόταν. Πολλοί άνθρωποι πήγαν έξω χωρίς παλτά, πολλοί από το γυμναστήριο και το spa, με σαγιονάρες και καλύφθηκαν με πετσέτες. Μερικοί άνθρωποι λεηλάτησαν τηλεοράσεις».

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!»   Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!» EmptyΔευ Μαρ 26, 2018 6:48 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τα τελευταία λόγια των παιδιών στη Ρωσία: «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπούσα!»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Αυτά είναι τα τελευταία λόγια της Τζο Κοξ
» 10 σοφά λόγια που ακούσαμε από τις γιαγιάδες μας
» Συγκλονιστικά λόγια και «αντίο» από τις τρεις οικογένειες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
To Agkyrovoli :: Ενημέρωση :: Περίπτερο-
Μετάβαση σε: