Αριθμός μηνυμάτων : 5184 Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Θέμα: ΤΖΟΝΙΡΟ ΝΑΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!! Παρ Νοε 13, 2009 12:47 am
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ
Για δέστε που προβάλλει ο ήλιος ντροπαλά το μάτι του μας κλείνει λιγάκι πονηρά. Χαρούμενα πετάνε στα πράσινα κλαδιά κι αλλιώς μας κελαηδάνε σήμερα τα πουλιά.
Στον κήπο τα λουλούδια, ανθίσαν βιαστικά κι αρώματα σκορπάνε παντού μεθυστικά. Στη θάλασσα ο αέρας τον παίρνει αγκαλιά κι ανέμελα χορεύουν οι δυο τους στ' ανοιχτά.
Απόψε έχει δροσούλα κι είναι όλα γελαστά χρωματιστές κορδέλες στολίζουν την καρδια. -Τι τάχα να συμβαίνει κι είν' όλα γιορτινά; -Γενέθλια έχει ο Γιαννης και σβήνει τα κεριά!
Χαμόγελα μας στέλνει και σιγοτραγουδά και φεγγαρολουσμένος αστράφτει από χαρά. Έσβησε τα κεράκια, κι είν' όλα φωτεινά μες απ' τα δυο του μάτια ο ήλιος ξεκινά.
Μπουκέτο ανθισμένο, για σένα απ' το Νοτιά μ' αρώματα της Κρήτης ευχές και γιασεμιά. Γέμισε τα ποτήρια να πιούμε τσικουδιά και να σου ευχηθούμε να ζήσεις λεβεντια
Χρόνια πολλά σου Γιαννη με υγεία και χαρά κι όσα ποθείς να γίνουν όλα αληθινά. Να 'σαι γλυκος κι ωραίος με μάτια γελαστά να 'χεις ζωή γεμάτη μ' αγάπη και φιλιά.
tzoniros Support Member
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009 Ηλικία : 66 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ ... darksea .amazona3940 , ireth , ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ , VIOLETA..ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ .. ΠΕΡΥΣΟΤΕΡΟ ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Λόλα Λάλου VIP woman
Αριθμός μηνυμάτων : 2601 Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2009 Ηλικία : 54 Τόπος : Aθήνα