To Agkyrovoli
. . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . .

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

To Agkyrovoli

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Η Ώρα Είναι
Παρόμοια θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» SARRI ERGON ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:07 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφορά // 2 Μήνες Δωρεάν Ρεύμα
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:01 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφέρω Γιατί Νοιάζομαι!
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:58 pm από Μαίρη Γούβα

» ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Κατασκευή ιστοσελίδων
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:52 pm από Μαίρη Γούβα

» Βαπτιστικά
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:49 pm από Μαίρη Γούβα

» Διανομές & Μεταφορές
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:42 pm από Μαίρη Γούβα

» Συνεργείο Καθαρισμού
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Ολυμπιακός: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος το αήττητο και το Κύπελλο
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Ιουν 29, 2020 3:51 pm από Μαίρη Γούβα

» ΣΥΡΙΖΑ: Μη «λήξαν» το θέμα του σποτ - Προσπαθούν να τα... μαζέψουν - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Ιουν 22, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Διαγραφή από τα μητρώα αδειών κυκλοφορίας με μια υπεύθυνη δήλωση
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Παπαστράτος: Δωρίζει στη χώρα 20 πυροσβεστικά οχήματα
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:31 am από Μαίρη Γούβα

» Τραγωδία χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ακόμη 734 νεκροί από κορωνοϊό
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:38 am από Μαίρη Γούβα

» Πώς να φροντίσετε τα μεταξωτά σας ρούχα
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:37 am από Μαίρη Γούβα

» Amber Alert: Εξαφανίστηκε κι άλλη 10χρονη στις Αχαρνές
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:31 am από Μαίρη Γούβα

» Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:29 am από Μαίρη Γούβα

» Δεμένη με χειροπέδες κρατούσαν την Μαρκέλλα – Πονάει στα πλευρά
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:26 am από Μαίρη Γούβα

» Ξεκινά η ανακατασκευή του Πύργου του Πειραιά!
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Μάης 16, 2020 1:44 pm από Μαίρη Γούβα

» Κορωνοϊός - Εκκλησίες: Όλα έτοιμα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 4:28 pm από Μαίρη Γούβα

» ΑΣΕΠ: Εργασία τώρα στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε νοσοκομεία, μουσεία, ΔΕΗ και δήμους
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:57 pm από Μαίρη Γούβα

» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Κτηματολόγιο: Παρατάσεις τέλος, έρχονται πρόστιμα - Πότε ξεκινά η ανάρτηση για την Αθήνα
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:45 pm από Μαίρη Γούβα

» Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:31 pm από Μαίρη Γούβα

» Τελικά ποιος είναι ο αληθινός απολογισμός του κορονοϊού στον κόσμο;
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:25 pm από Μαίρη Γούβα

» Η θαλάσσια τραγωδία του πλοίου «Πόπη» που έγινε αφορμή για να βγει η φράση «έγινε της Πόπης» (ΦΩΤΟ)
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Δεκ 01, 2019 11:41 am από Μαίρη Γούβα

» Κ. Τσιάρας: Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Ιερώνυμος για διάταξη περί βλασφημίας: Διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:43 pm από Μαίρη Γούβα

» Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:24 pm από Μαίρη Γούβα

» Ερντογάν σε ΕΕ: Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Σι Τζινπίνγκ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Όχι μόνο συμφωνώ να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά θα έχετε και τη στήριξή μας
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:16 pm από Μαίρη Γούβα

» Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κορίτσια που παρήλασαν αλά Monty Python εξηγούν γιατί το έκαναν
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 6:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 5:20 pm από Μαίρη Γούβα

» Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Το «ευχαριστώ» των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στον Μακρόν για το «βέτο» στα Σκόπια
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:15 pm από Μαίρη Γούβα

» H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:10 pm από Μαίρη Γούβα

» ΟΑΕΔ: Προσλήψεις για 35.000 ανέργους με την νέα κοινωφελή εργασία
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:03 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός;
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Είδα το μωρό παγωμένο, ανάμεσα σε παλιόχαρτα και σκουπίδια»
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Μειώσεις φόρων: Πόσο θα μειωθεί η μηνιαία παρακράτηση σε μισθούς και συντάξεις από 1η Ιανουαρίου
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Μουντομπάσκετ 2019, Ελλάδα-Τσεχία 84-77: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:17 pm από Μαίρη Γούβα

» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έφυγε στα 63 του ένας σπουδαίος καλλιτέχνης - Οι τελευταίες στιγμές
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Σαμοθράκη: Αγώνας δρόμου για ανεφοδιασμό και βελτίωση των λιμενικών υποδομών
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:59 am από Μαίρη Γούβα

» Σκιάθος: Βlack out στο νησί εξαιτίας βλάβης
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:57 am από Μαίρη Γούβα

» Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:54 am από Μαίρη Γούβα

» Εύβοια: Στάχτη 25.000 στρέμματα δάσους - Τεράστια η οικολογική καταστροφή
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Αυγ 14, 2019 1:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Βιταμίνη D: 15 καθημερινά συμπτώματα έλλειψης
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΚυρ Αυγ 11, 2019 10:09 am από Μαίρη Γούβα

» Φόβοι για «νέο Τσερνόμπιλ» σε δυο πόλεις της Ρωσίας μετά την έκρηξη σε ναυτική βάση
Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΣαβ Αυγ 10, 2019 6:39 am από Μαίρη Γούβα

Ψηφοφορία
Τι Προσέχετε σε μία άγνωστη Γυναίκα;
 Κόμμωση
 Μάτια
 Χείλη
 Στήθος
 Πισινό
 Μέση
 Όλα
 Δεν Βλέπω.. (αλήθεια??)
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
Πόσο τυχεροί είστεσήμερα
Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Ελάτε στο Facebook
ForeverGreen Greece
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
TSIMPIDIS TRANSPORT
Κομμωτήριο Μπέττυ & Ρεβέκκα
Εναλλακτικές Θεραπείες
Perfumes Alexander
Ο Καιρός Σήμερα

Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA   Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA EmptyΤετ Δεκ 16, 2009 8:37 am

Εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στα στούντιο της NOVA Nikolanova1512

Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο κτιριακό συγκρότημα της NOVA με άγριες διαθέσεις κατά του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο στούντιο του σταθμού και τοποθετήθηκε για τα θέματα αιχμής της ομάδας. Οι πιο θερμόαιμοι απείλησαν να εισβάλλουν στο στούντιο, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις που κατέφτασαν στο σημείο. Η εκπομπή διεκόπη οριστικά.
Διαβάστε τη συνέντευξη-απολογία του Ντέμη Νικολαϊδη ως την ώρα της διακοπής:
Ένα χρόνο τώρα δεν μιλούσα. Παρουσιάζεται η τετραετία ως η πιο καταστροφική για την ΑΕΚ. Ούτε επί Ψωμιάδη τέτοια κριτική. Παρουσιάζομαι ως κακοδιαχειριστής και κλέφτης από τα ΜΜΕ. Λαοπλάνο με χαρακτήρισαν και ότι κοροϊδεύω τον κόσμο της ΑΕΚ. Σήμερα ή θα βγω ψεύτης και απατεώνας ή θα βγείτε εσείς λασπολόγοι.
Έχω γνώση καλή για τα οικονομικά έως τον Ιούλιο 2008. Άπό το Νοέμβριο πέρσι, όλο το εταιρικό κομμάτι το έχει πάρει πάνω του ο κ. Θανόπουλος. Από εκείνο τον Ιούλιο, δεν είχα εγώ το μάνατζμεντ της εταιρίας, είχα ουσιαστικά παραιτηθεί. Κάνετε λάθος ότι το Γενάρη του 2009 δήλωσα ότι είναι αστεία τα όσα ακούγονται για χρέη. Δεν είχα μιλήσει καθόλου για ένα χρόνο. Μπορώ να απαντήσω στα πάντα για τα χρέη.
Το Σεπτέμβριο του 2008 παρουσιάστηκε μπάτζετ ελλειματικό για 14 εκατ. ευρώ. Το 2008 τον Ιούλιο που παραιτήθηκα και είπα ότι αν θέλουν να μείνω μέχρι το Μάιο, η ΑΕΚ είχε 8 εκατ. άνοιγμα από την προηγούμενη χρονιά, 15 εκατ. υποχρεώσεις διακανονισμένες και 13 εκατ. δάνεια μετόχων. Οποιαδήποτε κίνηση έγινε μετά, ήταν με τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων. Συμμετείχα απλά στις μεταγραφές, όχι στο μάνατζμεντ. Άλλο το άνοιγμα που έρχεται από την προηγούμενη χρονιά, άλλο τα χρήματα που απαιτούνται για την επόμενη χρονιά, για το μπάτζετ.
Τέλη Μαίου 2008 πρότεινα η ομάδα να πωληθεί. Συμφώνησε μόνο ένας μέτοχος. Επειδή ήμουν αναγκασμένος να ζητήσω και πάλι χρήματα, πρότεινα η ομάδα να πωληθεί. Επειδή δεν υπήρχε και διάθεση να μπουν άλλα χρήματα. Εκτός από έναν, όλοι οι άλλοι είπαν να στηρίξουμε την ομάδα.

Ο κ. Θανόπουλος μπήκε στην ΠΑΕ για να μπουν σε τάξη τα οικονομικά, επειδή με εμένα δεν ήταν σε τάξη. Ολοι οι οικονομικοί διευθυντές της ΠΑΕ ήταν επιλογές των μετόχων, ποτέ δικές μου. Δεν είχα εμπειρία να κρίνω τα οικονομικά μιας ΠΑΕ.
Θεωρητικά, οι μέτοχοι πάντα γνώριζαν που πήγαιναν τα λεφτά. Βέβαια, καλώς γίνεται τώρα ο έλεγχος, και εγώ τον θέλω. Θα μπορούσα και να τον προκαλέσω, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον.
Αποδεδειγμένα, ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρεται περισσότερο για τα οικονομικά είμαι εγώ, καθώς η δική μου περιουσία απειλείται αν υπάρχουν χρέη στο δημόσιο. Δεν παίρνω φορολογική ενημερότητα!
Λέτε ότι πληρώσαμε 118.000 ευρώ στο Φοίβο για το τραγούδι. Αγοράσαμε και τα πνευματικά δικαιώματα. Βγάλαμε cd και dvd από τα οποία είχαμε και έσοδα. Δεν σπαταλήθηκε τίποτα.
Αναλογικά με τις περιουσίες του καθενός, εγώ έχω βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ΑΕΚ. Σταμάτησα την καριέρα μου στα 31. Έβαλα 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ προηγουμένως δεν δέχτηκα ανανέωση με την Ατλέτικο. Υπέγραψα προσωπικές επιταγές 10 εκατ. ευρώ. Δέσμευσα όλη μου την περιουσία. Και όλα αυτά, πριν η ΑΕΚ μπει στο 44! Μόνο το κινητό μου τηλέφωνο πλήρωνε η ΑΕΚ. Με πίεζαν επί τρία χρόνια για να παίρνω μισθό, επειδή δούλευα 18 ώρες την ημέρα. Και ευτυχώς που δεν υπέκυψα, γιατί θα λέγανε ακόμα περισσότερα. Τι λέτε λοιπόν, να μην με ενδιαφέρει η ΑΕΚ;
Για τον Κοζώνη περίμενα την κατάληξη. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφερόμουν. Είχα και έχω εμπιστοσύνη στον κ. Νοτιά.
Φυσικά και υπήρχαν πράξεις και παραλείψεις μου, που ζημίωσαν οικονομικά την ΑΕΚ. Τέσσερα χρόνια παραδεχόμουν πράγματα και φυσικά παραδέχομαι και αυτό. Όταν αναλάβαμε είχε χρέη 150 εκατ. ευρώ. Ήμουν στην Ισπανία και μαζεύαμε λεφτά για να παίξει η ΑΕΚ στο ΟΥΕΦΑ. Είχαμε έδρα τα Λιόσια, 2.000 κόσμο, όλοι οι παίκτες ελεύθεροι. Όταν έφυγα είχαμε 15 εκατ. υποχρεώσεις, 8 εκατ. άνοιγμα, 13 εκατ. δάνεια και -πολύ σημαντικό- 9 εκατ. προτάσεις για αγορά ποδοσφαιριστών, αλλά και πάνω από 20.000 εισιτήρια διαρκείας. Αυτή είναι η καταστροφή της ΑΕΚ; Από που και ως που παρουσιάζεται οικονομικά κατεστραμένη;
Ζήτησα μπάτζετ τέλη Ιουνίου του 2008 και δεν μπορούσαν ακόμη να μου πουν. Μέχρι να στείλω το email της παραίτησης είχαμε κάνει 5 μεταγραφές, που δεν κόστιζαν παραπάνω απ' όσα θα πέρναμε από την πώληση του Παπασταθόπουλου. Όλοι οι μέτοχοι, εκτός του Παππά για κάποιους λόγους, γνώριζαν τα πάντα. Ο Παππάς με κατηγόρησε ότι ανέβασα το μπάτζετ. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν δώσει την έγκριση τους.
Όπου χρειάστηκε, οι μέτοχοι έβαζαν λεφτά. Ακόμη και τώρα. Το Νοέμβρη του 2008 υπήρχε τρύπα 8-9 εκατ., ενώ χάσαμε και την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ. Έγινε κακός υπολογισμός. Πρότεινα τότε να πωληθούν 2-3 παίκτες, ενώ έρχονταν και έσοδα παραπάνω από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Νομίζω πάντως ότι μπήκαν και μετά αρκετά χρήματα.
Το ότι υπάρχει έλλειμα, υπάρχει παράλληλα και μεγάλη αξία ποδοσφαιριστών. Έγιναν υπερβάσεις στο μπάτζετ. Θα μπορούσαν να πωληθούν κάποιοι παίκτες και έτσι να μειωθεί και το μπάτζετ.
Για το ενδιαφέρον του Μελισσανίδη, έγινε εκείνο το τηλεφώνημα. Μου είπε για 70 εκατ., αν βάλουμε και εμείς άλλα 70 εκατ. Δεν μου άρεσε σαν πρόταση, διότι αν ήθελε να μπει, απλώς ας τα έβαζε. Εγώ πάντως το ζήτησα απλά γραπτώς για να το πάω στους μετόχους.
Ο κόσμος λέει ότι ο Νικολαϊδης έκλεψε, κατέστρεψε την ΑΕΚ και έφυγε. Δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό ότι θα γίνει. Φανταζόμουν ότι μπορεί να έλεγαν ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Αλλά όχι αυτό, γιατί πόνεσα πολύ την ΑΕΚ. Είχα ένα όραμα το 2004 και αν το πέτυχα ή όχι είναι μία άλλη κουβέντα. Αν τώρα λένε ότι τους κορόιδεψα, αυτοί βγαίνουν κορόιδα, γιατί τότε ήταν μαζί μου χιλιάδες κόσμος. Είναι άλλο ότι δεν πέτυχα τους στόχους που έθεσα κι άλλο ότι ήταν μια καταστροφική τετραετία. Μην κάνετε το άσπρο μαύρο. Δεν καταστράφηκε καμία ΑΕΚ από τον Νικολαϊδη.
Αγωνιστικά το 2004 βγήκαμε 3οι, τρεις βαθμούς διαφορά πίσω από τον πρώτο και μπορούσαμε να βγούμε και Τσάμπιονς Λιγκ. Τη δεύτερη, βγήκαμε 2οι και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την τρίτη βγήκαμε 2οι, κάναμε νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, βγάλαμε και 5 εικοσάχρονους. Την τέταρτη χρονιά βγήκαμε 1οι και μάλιστα 1οι σε όλους τους τομείς (σε βαθμούς, άμυνα, επίθεση, σκόρερ, εισιτήρια). Αν δεν το χάναμε στα χαρτιά αυτό το πρωτάθλημα, σήμερα δεν θα μιλούσαμε για τίποτα απ' όλα αυτά. Θα έμπαιναν εκατομμύρια και εγώ θα ήμουν ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος.
Στα πλέι οφ τότε διαφωνήσαμε με τους μετόχους. Εγώ έλεγα να κατέβει η δεύτερη ομάδα. Οι μέτοχοι έλεγαν να κατέβουμε κανονικά και τελικά είχαν δίκιο. Θα βγαίναμε Τσάμπιονς Λιγκ και θα είχαμε μεγάλα έσοδα. Σκέφτηκα θερμόαιμα τότε. Αλλά και μετά από αυτό, μπήκαν στην ΑΕΚ λεφτά, νομίζω 10 εκατ.
Δεν υπάρχει ούτε ένας μέτοχος που να έχει πει ότι έκλεψα και ότι κατέστρεψα την ΑΕΚ. Σαφώς κάποιοι μπορεί να αισθάνονται ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά τα χρήματα. Οι οικονομικοί διευθυντές όμως ήταν εκεί και δεν ήταν δικοί μου.
Τα έσοδα της ΑΕΚ στα πέντε χρόνια ήταν 97 εκατ. ευρώ. Ήμασταν η μόνη ομάδα που τα δίναμε στη δημοσιότητα. Με χρέη διακανονισμένα και δάνειο που πληρωνόταν. Και πληρώναμε και χρέη από πριν το 2004, περίπου 27 εκατ. ευρώ. Διαφωνώ που η ΑΕΚ βγήκε προς πώληση για 1 ευρώ...

http://www.cosmo.gr/Sports/258254.html
if (typeof Adman === 'undefined' || /MSIE [456]/.test(navigator['appVersion']))document.write ('');var now=parseInt((new Date()).getTime());if (!window.admantpid) window.admantpid = now;var rnd=Math.floor(Math.random()*900000)+100,cdp=screen.width+"x"+screen.height+"x"+(navigator.appName=="Netscape"?screen.pixelDepth:screen.colorDepth),burst="?"+rnd+":="+window.admantpid +"@"+cdp+"?";document.write("");document.write("");

google_ad_client="pub-1808872088436564";google_ad_slot="6179789336";google_ad_width=336;google_ad_height=280;

google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Η συμμορία των μάγων 2» …ξαναχτυπά στη Nova!
» Από πού προέρχονται τα παρατσούκλια των οπαδών: Γαύροι, βάζελοι, χανούμια...
» «Εισβολή» αυτοκινήτου σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
To Agkyrovoli :: Διασκέδαση - Ψυχαγωγία :: Αθλητικά Θέματα-
Μετάβαση σε: