To Agkyrovoli
. . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . .

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

To Agkyrovoli

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Η Ώρα Είναι
Παρόμοια θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» SARRI ERGON ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:07 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφορά // 2 Μήνες Δωρεάν Ρεύμα
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:01 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφέρω Γιατί Νοιάζομαι!
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:58 pm από Μαίρη Γούβα

» ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Κατασκευή ιστοσελίδων
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:52 pm από Μαίρη Γούβα

» Βαπτιστικά
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:49 pm από Μαίρη Γούβα

» Διανομές & Μεταφορές
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:42 pm από Μαίρη Γούβα

» Συνεργείο Καθαρισμού
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Ολυμπιακός: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος το αήττητο και το Κύπελλο
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Ιουν 29, 2020 3:51 pm από Μαίρη Γούβα

» ΣΥΡΙΖΑ: Μη «λήξαν» το θέμα του σποτ - Προσπαθούν να τα... μαζέψουν - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Ιουν 22, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Διαγραφή από τα μητρώα αδειών κυκλοφορίας με μια υπεύθυνη δήλωση
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Παπαστράτος: Δωρίζει στη χώρα 20 πυροσβεστικά οχήματα
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:31 am από Μαίρη Γούβα

» Τραγωδία χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ακόμη 734 νεκροί από κορωνοϊό
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:38 am από Μαίρη Γούβα

» Πώς να φροντίσετε τα μεταξωτά σας ρούχα
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:37 am από Μαίρη Γούβα

» Amber Alert: Εξαφανίστηκε κι άλλη 10χρονη στις Αχαρνές
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:31 am από Μαίρη Γούβα

» Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:29 am από Μαίρη Γούβα

» Δεμένη με χειροπέδες κρατούσαν την Μαρκέλλα – Πονάει στα πλευρά
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:26 am από Μαίρη Γούβα

» Ξεκινά η ανακατασκευή του Πύργου του Πειραιά!
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Μάης 16, 2020 1:44 pm από Μαίρη Γούβα

» Κορωνοϊός - Εκκλησίες: Όλα έτοιμα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 4:28 pm από Μαίρη Γούβα

» ΑΣΕΠ: Εργασία τώρα στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε νοσοκομεία, μουσεία, ΔΕΗ και δήμους
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:57 pm από Μαίρη Γούβα

» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Κτηματολόγιο: Παρατάσεις τέλος, έρχονται πρόστιμα - Πότε ξεκινά η ανάρτηση για την Αθήνα
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:45 pm από Μαίρη Γούβα

» Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:31 pm από Μαίρη Γούβα

» Τελικά ποιος είναι ο αληθινός απολογισμός του κορονοϊού στον κόσμο;
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:25 pm από Μαίρη Γούβα

» Η θαλάσσια τραγωδία του πλοίου «Πόπη» που έγινε αφορμή για να βγει η φράση «έγινε της Πόπης» (ΦΩΤΟ)
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Δεκ 01, 2019 11:41 am από Μαίρη Γούβα

» Κ. Τσιάρας: Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Ιερώνυμος για διάταξη περί βλασφημίας: Διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:43 pm από Μαίρη Γούβα

» Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:24 pm από Μαίρη Γούβα

» Ερντογάν σε ΕΕ: Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Σι Τζινπίνγκ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Όχι μόνο συμφωνώ να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά θα έχετε και τη στήριξή μας
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:16 pm από Μαίρη Γούβα

» Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κορίτσια που παρήλασαν αλά Monty Python εξηγούν γιατί το έκαναν
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 6:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 5:20 pm από Μαίρη Γούβα

» Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Το «ευχαριστώ» των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στον Μακρόν για το «βέτο» στα Σκόπια
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:15 pm από Μαίρη Γούβα

» H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:10 pm από Μαίρη Γούβα

» ΟΑΕΔ: Προσλήψεις για 35.000 ανέργους με την νέα κοινωφελή εργασία
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:03 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός;
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Είδα το μωρό παγωμένο, ανάμεσα σε παλιόχαρτα και σκουπίδια»
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Μειώσεις φόρων: Πόσο θα μειωθεί η μηνιαία παρακράτηση σε μισθούς και συντάξεις από 1η Ιανουαρίου
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Μουντομπάσκετ 2019, Ελλάδα-Τσεχία 84-77: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:17 pm από Μαίρη Γούβα

» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έφυγε στα 63 του ένας σπουδαίος καλλιτέχνης - Οι τελευταίες στιγμές
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Σαμοθράκη: Αγώνας δρόμου για ανεφοδιασμό και βελτίωση των λιμενικών υποδομών
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:59 am από Μαίρη Γούβα

» Σκιάθος: Βlack out στο νησί εξαιτίας βλάβης
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:57 am από Μαίρη Γούβα

» Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:54 am από Μαίρη Γούβα

» Εύβοια: Στάχτη 25.000 στρέμματα δάσους - Τεράστια η οικολογική καταστροφή
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΤετ Αυγ 14, 2019 1:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Βιταμίνη D: 15 καθημερινά συμπτώματα έλλειψης
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΚυρ Αυγ 11, 2019 10:09 am από Μαίρη Γούβα

» Φόβοι για «νέο Τσερνόμπιλ» σε δυο πόλεις της Ρωσίας μετά την έκρηξη σε ναυτική βάση
"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Αυγ 10, 2019 6:39 am από Μαίρη Γούβα

Ψηφοφορία
Τι Προσέχετε σε μία άγνωστη Γυναίκα;
 Κόμμωση
 Μάτια
 Χείλη
 Στήθος
 Πισινό
 Μέση
 Όλα
 Δεν Βλέπω.. (αλήθεια??)
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
Πόσο τυχεροί είστεσήμερα
Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Ελάτε στο Facebook
ForeverGreen Greece
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
TSIMPIDIS TRANSPORT
Κομμωτήριο Μπέττυ & Ρεβέκκα
Εναλλακτικές Θεραπείες
Perfumes Alexander
Ο Καιρός Σήμερα

"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: "Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε"   "Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Ιαν 16, 2010 6:45 am

"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" TRELA_745810769

«Ο αδερφός μου με παρακαλούσε να μην τον σκοτώσω. Εγώ, όμως, δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, ο 22χρονος Γιάννης Λυσικάτος περιέγραψε στον εισαγγελέα τη στιγμή που έσφαξε τον μικρότερο αδερφό του, Γιώργο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Εμφανώς ταραγμένος, με τα χέρια του να τρέμουν και δάκρυα στα μάτια, ο Γιάννης μίλησε για την αφορμή: μια κουβέντα που μείωσε τον ανδρισμό του πάνω στον καβγά, ένα σχόλιο που «ξεπλύθηκε» με αίμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς των δύο αδερφών -που σπούδαζαν ηλεκτρονικοί- ξεκίνησε σε συζήτηση για παρέες και γυναίκες και κορυφώθηκε με την διαφωνία για το ποιος θα καθίσει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Στο σώμα του Γιώργου 16 χτυπήματα με κουζινομάχαιρο, όλα γεμάτα μανία τα περισσότερα τυφλά. Όπως είπε ο ιατροδικαστής, ο άτυχος νέος δεν σταμάτησε στιγμή να προσπαθεί να προστατευθεί, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.
Γεμάτος με το αίμα του αδερφού του, ο Γιάννης θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. Δεν τα κατάφερε, όμως και, θολωμένος, άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους του Πειραιά.
Όταν εξαντλήθηκε, τηλεφώνησε στον πατέρα του, που συγκλονισμένος έσπευσε να τον βρει και μαζί να πάνε στην αστυνομία.
Απόκοσμος, ο 22χρονος μίλησε στον εισαγγελέα για το φονικό, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Παράλληλα, θα εξεταστεί από πραγματογνώμονα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μανία καταδίωξης, κάτι που τον έκανε κλειστό χαρακτήρα με λιγοστές συναναστροφές.
Οι τραγικοί γονείς, που από ένα χέρι έχασαν δύο παιδιά, θα συνοδεύσουν σήμερα τον μικρό τους στην τελευταία του κατοικία. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουν για να σταθούν δίπλα στον μεγάλο τους, που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία από πρόθεση...
Συγκλονισμένη η γειτονιά αλλά και οι συμμαθητές του Γιώργου Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την άγρια δολοφονία του 19χρονου Γιώργου Λυσικάτου, που έπεσε νεκρός από τα χέρια του 22χρονου αδερφού του Γιάννη μέσα στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούσαν, σε γειτονιά του Πειραιά, το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ και πένθιμο, αφού οι γείτονες των δύο παιδιών δηλώνουν συγκλονισμένοι και αδυνατούν να ερμηνεύσουν τα αίτια που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τα δύο αδέρφια η κυρία Βαρβάρα, διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου έμεναν. Η ίδια δήλωσε στην «Espresso»: «Η σπιτονοικοκυρά τους μου είπε ότι γύρω στις 7.00 το απόγευμα της Τρίτης είδε τον μεγάλο να βγαίνει ντυμένος με καλά ρούχα, προφανώς για να πάει βόλτα. Δεν ξέρω αν εκείνη την ώρα είχε γίνει η δολοφονία ή αν έγινε πιο αργά. Πάντως και τα δύο παιδιά ήταν σοβαρά και μετρημένα. Ο μικρός ήταν λίγο πιο ομιλητικός και χαρούμενος, ενώ ο μεγάλος πιο λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας. Δεν τους είχα ακούσει να τσακώνονται ούτε μια φορά. Το σπίτι τους ήταν ήρεμο, δεν μάζευαν πολλές παρέες και γυναίκες, αλλά ούτε έκαναν φασαρία. Από την Τετάρτη δεν έχει έρθει κανείς από τους δικούς τους εδώ. Λυπάμαι για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς που τραβάνε το δικό τους μαρτύριο».

Χθες οι παλιοί συμμαθητές του άτυχου 19χρονου, που το πρωινό της Τετάρτης έσπευσαν από τις Σπέτσες στον τόπο του εγκλήματος για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του θύματος, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δράστης του φονικού ήταν ο αδερφός του φίλου τους, μια και μέχρι πρότινος πίστευαν ότι τα δυο παιδιά διατηρούσαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Γιάννης σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος από τις Σπέτσες, παλιός συμμαθητής και στενός φίλος του άτυχου 19χρονου, που συμπλήρωσε: «Οι γονείς τους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εγώ δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα, κάθομαι και σκέφτομαι τι έχει συμβεί, αλλά δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Εμαθα ότι πριν γίνει το κακό τσακώθηκαν μεταξύ τους, αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ολα τα αδέρφια τσακώνονται και διαφωνούν μεταξύ τους, όμως ο φόνος είναι άλλο πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε τη μέρα της δολοφονίας και τι πραγματικά ειπώθηκε. Τουλάχιστον είναι ζωντανός ο Γιάννης και δεν έκανε κακό στον εαυτό του. Μακάρι να μην τιμωρηθεί σκληρά, γιατί τώρα πλέον είναι αργά και είναι κρίμα να καταστραφεί και αυτός».
ΕΙΔΙΚΟ GROUP (R.I.P.) ΣΤΟ FACEBOOK
Ενα ξεχωριστό group στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου έφτιαξαν χθες οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Το group έχει τον τίτλο «Για τον Γιώργο...», ενώ στην περιγραφή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στη μνήμη του ξάδερφου και φίλου μας Γιώργου που έφυγε έτσι άδικα σε τόσο μικρή ηλικία».

Πολλά και συγκινησιακά φορτισμένα είναι τα μηνύματα στον «τοίχο» (wall) του group, με τα περισσότερα από αυτά να εύχονται «καλό ταξίδι» και να συνοδεύονται με φράσεις όπως «γύρνα κοντά μας, φίλε», αλλά και το γνωστό «αναπαύσου εν ειρήνη». «Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος. Ο ίδιος σου ο αδερφός να σου στερήσει τη ζωή» αναφέρει στο μήνυμά του ένα από τα μέλη του group, ενώ λίγο πιο κάτω μια κοπέλα έχει γράψει «μας βλέπει, ρε παιδιά, ο φάτσας» και «καλή ανάπαυση, φίλε μου φάτσα».

Στον «τοίχο» έχουν αναρτηθεί και τρία βίντεο, το τραγούδι «Ονειρο ήταν» του Αλκίνοου Ιωαννίδη, το «Σιωπή» από τα Ξύλινα Σπαθιά, αλλά και ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube και έχει τίτλο «Αντίο, φίλε Γιώργο».

http://www.madata.gr/epikairotita/social/49899.html
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: "Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε"   "Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε" EmptyΣαβ Ιαν 16, 2010 6:47 am

"Με παρακαλούσε ο αδελφός μου να μην τον σκοτώσω"
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

"Δεν καταλάβαινα. Το μυαλό μου δεν λειτουργούσε"
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Το πλύσιμο των χεριών ... "εξαγνίζει" το μυαλό
» Ο "άλλος δρόμος" του Παπανδρέου και το "πιστόλι στο τραπέζι" του ΔΝΤ
» α "παίξει" ή θα "κοπεί" τη Δευτέρα η Τατιάνα;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
To Agkyrovoli :: Ενημέρωση :: Περίπτερο-
Μετάβαση σε: