To Agkyrovoli
. . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . .

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

To Agkyrovoli

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Η Ώρα Είναι
Παρόμοια θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» SARRI ERGON ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:07 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφορά // 2 Μήνες Δωρεάν Ρεύμα
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:01 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφέρω Γιατί Νοιάζομαι!
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:58 pm από Μαίρη Γούβα

» ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Κατασκευή ιστοσελίδων
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:52 pm από Μαίρη Γούβα

» Βαπτιστικά
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:49 pm από Μαίρη Γούβα

» Διανομές & Μεταφορές
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:42 pm από Μαίρη Γούβα

» Συνεργείο Καθαρισμού
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Ολυμπιακός: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος το αήττητο και το Κύπελλο
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Ιουν 29, 2020 3:51 pm από Μαίρη Γούβα

» ΣΥΡΙΖΑ: Μη «λήξαν» το θέμα του σποτ - Προσπαθούν να τα... μαζέψουν - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Ιουν 22, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Διαγραφή από τα μητρώα αδειών κυκλοφορίας με μια υπεύθυνη δήλωση
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Παπαστράτος: Δωρίζει στη χώρα 20 πυροσβεστικά οχήματα
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:31 am από Μαίρη Γούβα

» Τραγωδία χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ακόμη 734 νεκροί από κορωνοϊό
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:38 am από Μαίρη Γούβα

» Πώς να φροντίσετε τα μεταξωτά σας ρούχα
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:37 am από Μαίρη Γούβα

» Amber Alert: Εξαφανίστηκε κι άλλη 10χρονη στις Αχαρνές
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:31 am από Μαίρη Γούβα

» Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:29 am από Μαίρη Γούβα

» Δεμένη με χειροπέδες κρατούσαν την Μαρκέλλα – Πονάει στα πλευρά
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:26 am από Μαίρη Γούβα

» Ξεκινά η ανακατασκευή του Πύργου του Πειραιά!
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Μάης 16, 2020 1:44 pm από Μαίρη Γούβα

» Κορωνοϊός - Εκκλησίες: Όλα έτοιμα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 4:28 pm από Μαίρη Γούβα

» ΑΣΕΠ: Εργασία τώρα στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε νοσοκομεία, μουσεία, ΔΕΗ και δήμους
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:57 pm από Μαίρη Γούβα

» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Κτηματολόγιο: Παρατάσεις τέλος, έρχονται πρόστιμα - Πότε ξεκινά η ανάρτηση για την Αθήνα
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:45 pm από Μαίρη Γούβα

» Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:31 pm από Μαίρη Γούβα

» Τελικά ποιος είναι ο αληθινός απολογισμός του κορονοϊού στον κόσμο;
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:25 pm από Μαίρη Γούβα

» Η θαλάσσια τραγωδία του πλοίου «Πόπη» που έγινε αφορμή για να βγει η φράση «έγινε της Πόπης» (ΦΩΤΟ)
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Δεκ 01, 2019 11:41 am από Μαίρη Γούβα

» Κ. Τσιάρας: Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Ιερώνυμος για διάταξη περί βλασφημίας: Διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:43 pm από Μαίρη Γούβα

» Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:24 pm από Μαίρη Γούβα

» Ερντογάν σε ΕΕ: Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Σι Τζινπίνγκ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Όχι μόνο συμφωνώ να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά θα έχετε και τη στήριξή μας
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:16 pm από Μαίρη Γούβα

» Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κορίτσια που παρήλασαν αλά Monty Python εξηγούν γιατί το έκαναν
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 6:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 5:20 pm από Μαίρη Γούβα

» Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Το «ευχαριστώ» των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στον Μακρόν για το «βέτο» στα Σκόπια
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:15 pm από Μαίρη Γούβα

» H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:10 pm από Μαίρη Γούβα

» ΟΑΕΔ: Προσλήψεις για 35.000 ανέργους με την νέα κοινωφελή εργασία
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:03 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός;
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Είδα το μωρό παγωμένο, ανάμεσα σε παλιόχαρτα και σκουπίδια»
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Μειώσεις φόρων: Πόσο θα μειωθεί η μηνιαία παρακράτηση σε μισθούς και συντάξεις από 1η Ιανουαρίου
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Μουντομπάσκετ 2019, Ελλάδα-Τσεχία 84-77: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:17 pm από Μαίρη Γούβα

» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έφυγε στα 63 του ένας σπουδαίος καλλιτέχνης - Οι τελευταίες στιγμές
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Σαμοθράκη: Αγώνας δρόμου για ανεφοδιασμό και βελτίωση των λιμενικών υποδομών
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:59 am από Μαίρη Γούβα

» Σκιάθος: Βlack out στο νησί εξαιτίας βλάβης
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:57 am από Μαίρη Γούβα

» Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:54 am από Μαίρη Γούβα

» Εύβοια: Στάχτη 25.000 στρέμματα δάσους - Τεράστια η οικολογική καταστροφή
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΤετ Αυγ 14, 2019 1:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Βιταμίνη D: 15 καθημερινά συμπτώματα έλλειψης
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΚυρ Αυγ 11, 2019 10:09 am από Μαίρη Γούβα

» Φόβοι για «νέο Τσερνόμπιλ» σε δυο πόλεις της Ρωσίας μετά την έκρηξη σε ναυτική βάση
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΣαβ Αυγ 10, 2019 6:39 am από Μαίρη Γούβα

Ψηφοφορία
Τι Προσέχετε σε μία άγνωστη Γυναίκα;
Κόμμωση
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_lcap8%Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_rcap1
 8% [ 1 ]
Μάτια
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_lcap8%Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_rcap1
 8% [ 1 ]
Χείλη
 8% [ 1 ]
Στήθος
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_lcap0%Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
Πισινό
 8% [ 1 ]
Μέση
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_lcap0%Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
Όλα
Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_lcap58%Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Vote_rcap1
 58% [ 7 ]
Δεν Βλέπω.. (αλήθεια??)
 8% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 12
Πόσο τυχεροί είστεσήμερα
Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Ελάτε στο Facebook
ForeverGreen Greece
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
TSIMPIDIS TRANSPORT
Κομμωτήριο Μπέττυ & Ρεβέκκα
Εναλλακτικές Θεραπείες
Perfumes Alexander
Ο Καιρός Σήμερα

Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»   Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» EmptyΠαρ Μάης 12, 2017 3:51 pm

Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό» 591478bacd3a182089266cf5

Η κόντρα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκο, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέχρι ο κόσμος της ομάδας να αποφασίσει «αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του Συλλόγου»

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Η απόφαση που πήρα να βάλω ακόμα ένα ακόμα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ώστε να βγάλω τον Ερασιτέχνη από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έγινε από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και την προσωπική αντιπαράθεση μου με τον Μπαλτάκο, αλλά με μοναδικό σκοπό οι Παναθηναϊκοί να είναι ξανά υπερήφανοι για τον Σύλλογο μας.

Με κορύφωση τη σημερινή προσπάθεια συκοφάντησης μου αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο Μπαλτάκος έχει συνειδητά επιλέξει να φτάσει στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά ώστε να με οδηγήσει να αποσύρω την κίνηση μου για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη. Αυτός ήταν εξαρχής ο μοναδικός σκοπός του. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός θα τρυπήσει ακόμα και τον πάτο...

Εξυπακούεται ότι η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και τον εγωϊσμό μου στις προσωπικές μου κόντρες. Η πορεία μου ως οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον άεργο υιό, δεν μου επιτρέπει να μπω στο βούρκο που κινείται ο Μπαλτάκος. Στους υπονόμους κερδίζουν πάντα οι αρουραίοι.

Ως εκ τούτου και μέχρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του Συλλόγου, αποσύρω την κίνηση μου για τον Ερασιτέχνη. Όταν ο Σύλλογος καθαρίσει από «ποντικούς», είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας.

Ελπίζω μάλιστα μέχρι τότε να έχει γίνει και το γήπεδο στο Γουδή ώστε εγώ να μην χρειαστώ…»

http://www.documentonews.gr/article/giannakopoylos-aposyrw-to-endiaferon-moy-gia-ton-erasitexnh-panathhnaiko
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Γιαννακόπουλος: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Με πρόστιμο απειλεί ο Γιαννακόπουλος αν χαθεί το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό
» Έντονο γερμανικό ενδιαφέρον για Νικολάου
» Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
To Agkyrovoli :: Διασκέδαση - Ψυχαγωγία :: Αθλητικά Θέματα-
Μετάβαση σε: