To Agkyrovoli
. . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . .

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

To Agkyrovoli

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Η Ώρα Είναι
Παρόμοια θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» SARRI ERGON ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:07 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφορά // 2 Μήνες Δωρεάν Ρεύμα
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:01 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφέρω Γιατί Νοιάζομαι!
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:58 pm από Μαίρη Γούβα

» ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Κατασκευή ιστοσελίδων
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:52 pm από Μαίρη Γούβα

» Βαπτιστικά
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:49 pm από Μαίρη Γούβα

» Διανομές & Μεταφορές
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:42 pm από Μαίρη Γούβα

» Συνεργείο Καθαρισμού
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Ολυμπιακός: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος το αήττητο και το Κύπελλο
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Ιουν 29, 2020 3:51 pm από Μαίρη Γούβα

» ΣΥΡΙΖΑ: Μη «λήξαν» το θέμα του σποτ - Προσπαθούν να τα... μαζέψουν - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Ιουν 22, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Διαγραφή από τα μητρώα αδειών κυκλοφορίας με μια υπεύθυνη δήλωση
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Παπαστράτος: Δωρίζει στη χώρα 20 πυροσβεστικά οχήματα
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:31 am από Μαίρη Γούβα

» Τραγωδία χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ακόμη 734 νεκροί από κορωνοϊό
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:38 am από Μαίρη Γούβα

» Πώς να φροντίσετε τα μεταξωτά σας ρούχα
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:37 am από Μαίρη Γούβα

» Amber Alert: Εξαφανίστηκε κι άλλη 10χρονη στις Αχαρνές
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:31 am από Μαίρη Γούβα

» Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:29 am από Μαίρη Γούβα

» Δεμένη με χειροπέδες κρατούσαν την Μαρκέλλα – Πονάει στα πλευρά
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:26 am από Μαίρη Γούβα

» Ξεκινά η ανακατασκευή του Πύργου του Πειραιά!
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Μάης 16, 2020 1:44 pm από Μαίρη Γούβα

» Κορωνοϊός - Εκκλησίες: Όλα έτοιμα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 4:28 pm από Μαίρη Γούβα

» ΑΣΕΠ: Εργασία τώρα στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε νοσοκομεία, μουσεία, ΔΕΗ και δήμους
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:57 pm από Μαίρη Γούβα

» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Κτηματολόγιο: Παρατάσεις τέλος, έρχονται πρόστιμα - Πότε ξεκινά η ανάρτηση για την Αθήνα
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:45 pm από Μαίρη Γούβα

» Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:31 pm από Μαίρη Γούβα

» Τελικά ποιος είναι ο αληθινός απολογισμός του κορονοϊού στον κόσμο;
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:25 pm από Μαίρη Γούβα

» Η θαλάσσια τραγωδία του πλοίου «Πόπη» που έγινε αφορμή για να βγει η φράση «έγινε της Πόπης» (ΦΩΤΟ)
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Δεκ 01, 2019 11:41 am από Μαίρη Γούβα

» Κ. Τσιάρας: Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Ιερώνυμος για διάταξη περί βλασφημίας: Διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:43 pm από Μαίρη Γούβα

» Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:24 pm από Μαίρη Γούβα

» Ερντογάν σε ΕΕ: Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Σι Τζινπίνγκ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Όχι μόνο συμφωνώ να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά θα έχετε και τη στήριξή μας
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:16 pm από Μαίρη Γούβα

» Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κορίτσια που παρήλασαν αλά Monty Python εξηγούν γιατί το έκαναν
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 6:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 5:20 pm από Μαίρη Γούβα

» Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Το «ευχαριστώ» των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στον Μακρόν για το «βέτο» στα Σκόπια
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:15 pm από Μαίρη Γούβα

» H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:10 pm από Μαίρη Γούβα

» ΟΑΕΔ: Προσλήψεις για 35.000 ανέργους με την νέα κοινωφελή εργασία
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:03 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός;
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Είδα το μωρό παγωμένο, ανάμεσα σε παλιόχαρτα και σκουπίδια»
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Μειώσεις φόρων: Πόσο θα μειωθεί η μηνιαία παρακράτηση σε μισθούς και συντάξεις από 1η Ιανουαρίου
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Μουντομπάσκετ 2019, Ελλάδα-Τσεχία 84-77: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:17 pm από Μαίρη Γούβα

» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έφυγε στα 63 του ένας σπουδαίος καλλιτέχνης - Οι τελευταίες στιγμές
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Σαμοθράκη: Αγώνας δρόμου για ανεφοδιασμό και βελτίωση των λιμενικών υποδομών
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:59 am από Μαίρη Γούβα

» Σκιάθος: Βlack out στο νησί εξαιτίας βλάβης
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:57 am από Μαίρη Γούβα

» Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:54 am από Μαίρη Γούβα

» Εύβοια: Στάχτη 25.000 στρέμματα δάσους - Τεράστια η οικολογική καταστροφή
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΤετ Αυγ 14, 2019 1:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Βιταμίνη D: 15 καθημερινά συμπτώματα έλλειψης
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Αυγ 11, 2019 10:09 am από Μαίρη Γούβα

» Φόβοι για «νέο Τσερνόμπιλ» σε δυο πόλεις της Ρωσίας μετά την έκρηξη σε ναυτική βάση
Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΣαβ Αυγ 10, 2019 6:39 am από Μαίρη Γούβα

Ψηφοφορία
Τι Προσέχετε σε μία άγνωστη Γυναίκα;
 Κόμμωση
 Μάτια
 Χείλη
 Στήθος
 Πισινό
 Μέση
 Όλα
 Δεν Βλέπω.. (αλήθεια??)
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
Πόσο τυχεροί είστεσήμερα
Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Ελάτε στο Facebook
ForeverGreen Greece
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
TSIMPIDIS TRANSPORT
Κομμωτήριο Μπέττυ & Ρεβέκκα
Εναλλακτικές Θεραπείες
Perfumes Alexander
Ο Καιρός Σήμερα

Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Μαίρη Γούβα
VIP woman
VIP woman
Μαίρη Γούβα

Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων : 24488
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου   Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου EmptyΚυρ Οκτ 08, 2017 12:15 pm

Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου Elliniki_simaia

Την προηγούμενη φορά ήταν ο Φίλης. Τώρα είναι κάποιος Γαβρόγλου. Αύριο θα είναι άλλος. Δεν αλλάζει κάτι.

Μόνο το μέλος αυτής της «συμμορίας» που αναλαμβάνει τον στόχο να ισοπεδώσει καθετί ελληνικό, με στόχο να παραδώσει τις επόμενες γενιές Ελλήνων χωρίς αντίσταση. Οι τύποι είναι σε αποστολή. Κι είναι πια κάτι περισσότερο από δεδομένο.

Σε μια χώρα που βουλιάζει, το μόνο που τους απασχολεί είναι να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, να γκρεμίσουν τους βασικούς πυλώνες που κρατάνε την Ελλάδα εδώ και αιώνες: Την Πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Λάθος. Την Πατρίδα μας, τη θρησκεία μας και την οικογένειά μας.

Κι επειδή αυτές οι γενιές ακόμη αντέχουν και αντιστέκονται, έβαλαν στόχο τις επόμενες. Δεν θέλουν, λέει, πια τα Ελληνόπουλα να σηκώνουν τη σημαία στα σχολεία και να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Δεν θέλουν να κάνουν προσευχή. Και παλεύουν λυσσαλέα γι’αυτό. Παλεύουν μόνο για αυτό. Να διαλύσουν ότι μας κρατάει όρθιους εδώ και αιώνες. Θέλουν οι επόμενες γενιές Ελλήνων να μην θεωρούν κάτι σοβαρό τη σημαία και τον Εθνικό Ύμνο. Να μην πιστεύουν πουθενά. Να θεωρούν ότι δεν είναι και καμιά σοβαρή αξία η οικογένεια. Όλα φλατ. Όλα οικόπεδο.

Κι αν μιλάς για αυτά και τα υπερασπίζεσαι θα σε πουν «φασίστα» ή γραφικό και θα σε βάλουν στο περιθώριο… Πριν καν πάρουν τα υπουργεία, πέρασαν το Νόμο, για να μπορεί ο Μάκης να παντρεύεται τον Λάκη και η Μαρία την Γεωργία. Το βάφτισαν πρόοδο. Και τώρα θα παλέψουν ώστε ο Λάκης να γίνει μάνα και η Γεωργία μπαμπάς. Κι ας είναι παρά φύσει. Είναι όμως… πρόοδος!

Μετά την «έπεσαν» στη θρησκεία. Προσπάθησαν και πέρυσι να καταργήσουν την προσευχή. Κι ας ήξεραν ότι καταπατούσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων. Ναι αυτό που στο άρθρο 16 αναφέρει ότι: «H Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες». Έφαγαν τα μούτρα τους αλλά φέτος το προσπάθησαν ξανά. Όχι απλά επιμονή αλλά εμμονή! Πάθος. Το γιατί το καταλαβαίνετε πια ΟΛΟΙ. Ακόμη και οι πλέον… προοδευτικοί.

Αν μπορούσαν θα έβγαζαν εντελώς και τη σημαία από τα σχολεία. Επειδή δεν μπορούν καταργούν ουσιαστικά τον Εθνικό Ύμνο και την έπαρση της σημαίας. Ένα τελετουργικό που γίνεται μόλις μια φορά τον μήνα… Μια φορά τον μήνα! Αλλά τους ενοχλεί κι αυτό. Τους χαλάει τα σχέδια…

Αντί να πολεμούν για την πατρίδα και τον Έλληνα, πολεμούν την πατρίδα και τον Έλληνα…

Κανένας Γαβρόγλου δεν είναι το πρόβλημα, όπως δεν ήταν και ο Φίλης. Πιόνια είναι. Εντολές εκτελούν. Και ως πιόνια πρέπει να τους αντιμετωπίζεις.

Έλληνα και Ελληνίδα, Πατέρα και Μάνα, μόνο εσύ θα δώσεις την απάντηση. Και τη λύση. Μέσα στο σπίτι σου. Στη φαμίλια σου. Μίλα στα παιδιά σου. Αντιστάσου. Σήκωσε τη σημαία, τραγούδα, ψάλλε τον Εθνικό Ύμνο, κάνε τον Σταυρό σου… Μην ντρέπεσαι για αυτά. Να ντρέπονται αυτοί που τα πολεμούν. Οι απάτριδες… Οι «τίποτα»…

Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας. Κι είμαι περήφανος για αυτό… Και θα τα υπερασπιστώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα μου το αναγνωρίζουν..

Αυτά που κάνετε εσείς οι δήθεν αριστεροί, οι δήθεν προοδευτικοί τα έκαναν μόνο οι Τούρκοι και οι Ναζί… Κι έχασαν. Όπως θα χάσετε κι εσείς…

http://newsone.gr/ellada/1622954-eimai-ellhnas-xristianos-or8odo3os-kai-pateras-kai-den-ntrepomai-ka8oloy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και πατέρας… Και δεν ντρέπομαι καθόλου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Συνατσάκη: Είμαι gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας (video)
» «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ…ΠΑΠΑ!!!
» Σκότωσε τον βιαστή της κόρης της και είπε αμετανόητη: «Δεν με νοιάζει καθόλου βίασε την κόρη μου»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
To Agkyrovoli :: Ενημέρωση :: Περίπτερο-
Μετάβαση σε: