Σε λίγο ξημερώνει μα κοιμήσου εσύ μεθάει η αγάπη, αγάπη μου, σαν το παλιό κρασί, το πιο ζεστό τραγούδι η ανάσα σου κι αυτή η τρικυμία μέσα στα μάτια σου
Σ' αγαπώ σαν το γέλιο του Μάη, σ' αγαπώ σ' αγαπώ σαν παλιά αμαρτία σε θέλω
Σε λίγο ξημερώνει μα κοιμήσου εσύ μεθάει η αγάπη, αγάπη μου, σαν το παλιό κρασί, στους δρόμους του κορμιού σου που ξενύχτησα στους δρόμους του κορμιού σου που ξεψύχησα
Σ' αγαπώ σαν το γέλιο του Μάη, σ' αγαπώ σ' αγαπώ σαν παλιά αμαρτία σε θέλω [/center]
συννεφούλα Τακτικό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2009 Ηλικία : 52
Ψάχνω κάτι καινούργιο να πω, να μη το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ κάτι να σε εντυπωσιάσει, στον αέρα ένα σημάδι σου να πιάσει Ψάχνω κάτι καινούργιο να πω, να μη το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ.
Ψάχνω κάτι καινούργιο να πω, να μη το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ μα κολλάω και πάλι σ' όλα εκείνα, που έλεγε γελώντας η Μελίνα Βρήκα κάτι λοιπόν να σου πω, που είναι πάντα καινούριο κι απλό.
Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ για το τώρα το πριν το μετά και το πάντα, σ' αγαπώ η καρδιά μου τρελάθηκε βαράει σαν ξεκούρδιστη μπάντα.
Σ' αγαπώ, θα με βρεις το πρωί όταν όλα τα φώτα θα σβήσουν, θα 'μαι εδώ, κι όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θ� αρχίσουν.
Ψάχνω κάτι καινούργιο να πω, να μη το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ μα νομίζω τίποτα δε μου ανήκει, τα κρατάει καλά κρυμμένα η Αλίκη Ψάχνω κάτι καινούργιο να πω, να μη το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ.
Ψάχνω κάτι καινούργιο αλλά τριγυρνώ συνεχώς στα παλιά με τη βάρκα του Μάνου σ' ένα κύμα, το γαλάζιο του Οδυσσέα σ' ένα ποίημα βρήκα κάτι λοιπόν να σου πω που είναι πάντα καινούργιο κι απλό.
Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ για το τώρα το πριν το μετά και το πάντα, σ' αγαπώ, η καρδιά μου τρελάθηκε βαράει σαν ξεκούρδιστη μπάντα.
Σ' αγαπώ, θα με βρεις το πρωί όταν όλα τα φώτα θα σβήσουν, θα 'μαι εδώ, κι όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θ' αρχίσουν.
συννεφούλα Τακτικό Μέλος
Μες στην καρδιά μου ανάβει φωθιά και η φλόγα με καίει με καίει......! Λείπεις εσύ και μου λείπει το παν κι η ζωή μου ακόμα μου φταίει....!
Εγώ για σένα λιώνω κλαίω και μαραζώνω και συ για μένα δεν ρωτάς. Τι κάνω πως περνάω αν κλαίω ή αν γελάω φαίνεται πια δεν μ'αγαπάς....!!!!
Μέσα στη θάλασσα του μαρασμού οι ελπίδες βουλιάξανε παλι....! αφου δεν σε 'χω, δεν έχω ζωή κι ο καημός σου στη γη θα με βάλει....!
Εγώ για σένα λιώνω κλαίω και μαραζώνω και συ για μένα δεν ρωτάς. Τι κάνω πως περνάω αν κλαίω ή αν γελάω φαίνεται πια δεν μ'αγαπάς....!!!!
Που να σαι τώρα και που να γυρνάς σαν πουλί μες στην μπόρα χαμένο.....! Χωρίς εσένα να ζω δεν μπορώ γύρνα πίσω μα γω περιμένω...!
Εγώ για σένα λιώνω κλαίω και μαραζώνω και συ για μένα δεν ρωτάς τι κάνω πως περνάω φαίνεται πια δεν μ'αγαπάς φαίνεται πια δεν μ'αγαπάς φαίνεται πια δεν μ'αγαπάς
συννεφούλα Τακτικό Μέλος
Θέμα: Εγώ για σένα... Παρ Ιαν 08, 2010 1:13 pm
Εγώ για σένα, εγώ για σένα για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα. εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.