To Agkyrovoli
. . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . . * * * . . .

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli

Καλώς Ήλθατε στο Αγκυροβόλι!

Για την καλύτερη περιήγηση σας στο χώρο μας

κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ δωρεάν

ή συνδεθείτε με το όνομα μέλους και τον κωδικό

πρόσβασης σας.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό σας

ζητήστε να σας στείλουμε νέο κωδικό πρόσβασης

στο email: agkyrovoliforum@gmail.com

To Agkyrovoli
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

To Agkyrovoli

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Η Ώρα Είναι
Παρόμοια θέματα
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Πρόσφατα Θέματα
» SARRI ERGON ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:07 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφορά // 2 Μήνες Δωρεάν Ρεύμα
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 1:01 pm από Μαίρη Γούβα

» Προσφέρω Γιατί Νοιάζομαι!
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:58 pm από Μαίρη Γούβα

» ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Κατασκευή ιστοσελίδων
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:52 pm από Μαίρη Γούβα

» Βαπτιστικά
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:49 pm από Μαίρη Γούβα

» Διανομές & Μεταφορές
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:42 pm από Μαίρη Γούβα

» Συνεργείο Καθαρισμού
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 08, 2020 12:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Ολυμπιακός: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος το αήττητο και το Κύπελλο
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Ιουν 29, 2020 3:51 pm από Μαίρη Γούβα

» ΣΥΡΙΖΑ: Μη «λήξαν» το θέμα του σποτ - Προσπαθούν να τα... μαζέψουν - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Ιουν 22, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Διαγραφή από τα μητρώα αδειών κυκλοφορίας με μια υπεύθυνη δήλωση
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:35 am από Μαίρη Γούβα

» Παπαστράτος: Δωρίζει στη χώρα 20 πυροσβεστικά οχήματα
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Ιουν 20, 2020 9:31 am από Μαίρη Γούβα

» Τραγωδία χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ακόμη 734 νεκροί από κορωνοϊό
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:38 am από Μαίρη Γούβα

» Πώς να φροντίσετε τα μεταξωτά σας ρούχα
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:37 am από Μαίρη Γούβα

» Amber Alert: Εξαφανίστηκε κι άλλη 10χρονη στις Αχαρνές
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:31 am από Μαίρη Γούβα

» Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:29 am από Μαίρη Γούβα

» Δεμένη με χειροπέδες κρατούσαν την Μαρκέλλα – Πονάει στα πλευρά
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουν 14, 2020 8:26 am από Μαίρη Γούβα

» Ξεκινά η ανακατασκευή του Πύργου του Πειραιά!
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Μάης 16, 2020 1:44 pm από Μαίρη Γούβα

» Κορωνοϊός - Εκκλησίες: Όλα έτοιμα για την ασφαλή επαναλειτουργία τους
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 4:28 pm από Μαίρη Γούβα

» ΑΣΕΠ: Εργασία τώρα στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε νοσοκομεία, μουσεία, ΔΕΗ και δήμους
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:57 pm από Μαίρη Γούβα

» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:54 pm από Μαίρη Γούβα

» Ίδρυμα Λάτση: Δωρεά στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Κτηματολόγιο: Παρατάσεις τέλος, έρχονται πρόστιμα - Πότε ξεκινά η ανάρτηση για την Αθήνα
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:45 pm από Μαίρη Γούβα

» Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:40 pm από Μαίρη Γούβα

» Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:31 pm από Μαίρη Γούβα

» Τελικά ποιος είναι ο αληθινός απολογισμός του κορονοϊού στον κόσμο;
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Μάης 15, 2020 3:25 pm από Μαίρη Γούβα

» Η θαλάσσια τραγωδία του πλοίου «Πόπη» που έγινε αφορμή για να βγει η φράση «έγινε της Πόπης» (ΦΩΤΟ)
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Δεκ 01, 2019 11:41 am από Μαίρη Γούβα

» Κ. Τσιάρας: Αποσύρεται η διάταξη για τη βλασφημία
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Ιερώνυμος για διάταξη περί βλασφημίας: Διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:43 pm από Μαίρη Γούβα

» Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:24 pm από Μαίρη Γούβα

» Ερντογάν σε ΕΕ: Μη μας απειλείτε, έχουμε 4 εκατομμύρια πρόσφυγες
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Σι Τζινπίνγκ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Όχι μόνο συμφωνώ να επιστρέψουν στην Ελλάδα αλλά θα έχετε και τη στήριξή μας
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤρι Νοε 12, 2019 2:16 pm από Μαίρη Γούβα

» Νέα Φιλαδέλφεια: Τα κορίτσια που παρήλασαν αλά Monty Python εξηγούν γιατί το έκαναν
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 6:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Οκτ 30, 2019 5:20 pm από Μαίρη Γούβα

» Κερατσίνι: Εξαφανισμένος ο οδηγός φορτηγού μετά από θανάσιμο τροχαίο
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Το «ευχαριστώ» των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στον Μακρόν για το «βέτο» στα Σκόπια
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠεμ Οκτ 24, 2019 6:15 pm από Μαίρη Γούβα

» H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:10 pm από Μαίρη Γούβα

» ΟΑΕΔ: Προσλήψεις για 35.000 ανέργους με την νέα κοινωφελή εργασία
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 5:03 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Γιατί βάρεσε «κανόνι» ο ταξιδιωτικός κολοσσός;
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Είδα το μωρό παγωμένο, ανάμεσα σε παλιόχαρτα και σκουπίδια»
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:51 pm από Μαίρη Γούβα

» Χρεοκοπία Thomas Cook: Πώς θα γίνει ο επαναπατρισμός των 50.000 «εγκλωβισμένων» στην Ελλάδα
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 23, 2019 4:48 pm από Μαίρη Γούβα

» Μειώσεις φόρων: Πόσο θα μειωθεί η μηνιαία παρακράτηση σε μισθούς και συντάξεις από 1η Ιανουαρίου
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:19 pm από Μαίρη Γούβα

» Μουντομπάσκετ 2019, Ελλάδα-Τσεχία 84-77: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:17 pm από Μαίρη Γούβα

» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έφυγε στα 63 του ένας σπουδαίος καλλιτέχνης - Οι τελευταίες στιγμές
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΔευ Σεπ 09, 2019 2:14 pm από Μαίρη Γούβα

» Σαμοθράκη: Αγώνας δρόμου για ανεφοδιασμό και βελτίωση των λιμενικών υποδομών
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:59 am από Μαίρη Γούβα

» Σκιάθος: Βlack out στο νησί εξαιτίας βλάβης
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:57 am από Μαίρη Γούβα

» Συγκίνηση για τη Μυρτώ της Πάρου: Στη θάλασσα επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Αυγ 17, 2019 5:54 am από Μαίρη Γούβα

» Εύβοια: Στάχτη 25.000 στρέμματα δάσους - Τεράστια η οικολογική καταστροφή
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Αυγ 14, 2019 1:55 pm από Μαίρη Γούβα

» Βιταμίνη D: 15 καθημερινά συμπτώματα έλλειψης
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Αυγ 11, 2019 10:09 am από Μαίρη Γούβα

» Φόβοι για «νέο Τσερνόμπιλ» σε δυο πόλεις της Ρωσίας μετά την έκρηξη σε ναυτική βάση
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Αυγ 10, 2019 6:39 am από Μαίρη Γούβα

Ψηφοφορία
Τι Προσέχετε σε μία άγνωστη Γυναίκα;
Κόμμωση
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_lcap8%Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_rcap1
 8% [ 1 ]
Μάτια
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_lcap8%Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_rcap1
 8% [ 1 ]
Χείλη
 8% [ 1 ]
Στήθος
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_lcap0%Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
Πισινό
 8% [ 1 ]
Μέση
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_lcap0%Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
Όλα
Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_lcap58%Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Vote_rcap1
 58% [ 7 ]
Δεν Βλέπω.. (αλήθεια??)
 8% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 12
Πόσο τυχεροί είστεσήμερα
Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Ελάτε στο Facebook
ForeverGreen Greece
ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
TSIMPIDIS TRANSPORT
Κομμωτήριο Μπέττυ & Ρεβέκκα
Εναλλακτικές Θεραπείες
Perfumes Alexander
Ο Καιρός Σήμερα

Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......

Πήγαινε κάτω 
+3
Agkyrovoli
foni
Χαιντι
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος
Αριθμός μηνυμάτων : 117
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2009
Τόπος : Λιλιπουπολη

Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Ιουλ 24, 2009 1:26 pm

Very Happy Ειπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να μιλαμε για τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας.......Λοιπον εγω με τον συζυγο ειμαστε μαζι 17 χρονα.Δεν μπορω βρε κοριτσια αυτο το ζαμαν φου που εχει δεν το νοιαζει το αυριο μονο το σημερα....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
foni
VIP woman
VIP woman
foni

Κατσίκα
Αριθμός μηνυμάτων : 1869
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Τόπος : Ροδος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Ιουλ 24, 2009 1:49 pm

εγώ παιδιά δεν έχω παράπονα πλέον γιατί τον σχόλασα. Laughing
Θα ρίχνω μια ματιά όμως για να βλέπω τα δικά σας.

για την Χάιντι: ίσως είσαι εσύ τόσο υπεύθυνη που έχει επαναπαυθεί. Δεν είναι και τόσο τραγικό πάντως... αφού τα καταφέρατε τα προηγούμενα 17 χρόνια θα τα καταφέρετε και από εδώ και πέρα ... 8)
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Ιουλ 24, 2009 1:53 pm

αυτο μπορει να φταιει φιλεναδα μπορει να μην τον νοιαζει πως ντυνωμαι τι χαλαω κ.λ.π αλλα κι αυτη η αναισθησια μου σπαει τα νευρα :twisted: :twisted:
Agkyrovoli
Administrator
Administrator
Agkyrovoli

Κατσίκα
Αριθμός μηνυμάτων : 3387
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Ιουλ 24, 2009 2:45 pm

...Δίκιο έχεις Ιουλίττα!Η αναισθησία που αποκτούν οι άντρες με τα χρόνια είναι απερίγραπτη!!!

Όμως εγώ το έχω ξεπεράσει αυτό το επίπεδο και ξανα ήρθαμε στα φυσιολογικά μας μέχρι στιγμής!

Η μαμά μου ξέρεις τι λέει;

Πως για ότι μας συμβαίνει φταίμε εμείς οι γυναίκες γιατί επιτρέψαμε να μας

συμβεί! Εϊτε τα καλά είτε τα άσχημα γεγονότα! ...

navigarecapitano:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Agkyrovoli στις Σαβ Ιουλ 25, 2009 3:46 pm, 1 φορά
http://www.agkyrovoli.forumgreek.com
xara
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Φίδι
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Ιουλ 24, 2009 4:00 pm

Κορίτσια γεια σας,
Εγω είμαι φρεσκο παντρεμένη , παντρεύτηκα τον Οκτώβριο του 2008 και έχω και ένα μωράκι 3 μηνών .
Αυτό που έχω είναι το εξής το κολλημα με την μάμα και γενικα΄με την οικογενεια του. Απο την πιο απλή δυσκολια ως την πιο μεγάλη απευθυνεται πολλες φορες στους δικους του . Αυτη η κατασταση με ενοχλει γιατι νομίζω ότι χάνω τον έλεγχο των προβληματων που απασχολουν την οικογενεια μας
Mamma El
VIP woman
VIP woman
Mamma El

Φίδι
Αριθμός μηνυμάτων : 1955
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΠαρ Ιουλ 24, 2009 5:08 pm

Και εμένα δεν πάει πίσω. Συνέχεια κάτι θα βρει για να γκρινιάξει. Μα γιατί δεν σιδερώνονται τα ρούχα, γιατί δεν πλένονται τα πιάτα, γιατί δεν σφουγγαρίζεται το πάτωμα και άλλα πολλά. Πλέον δεν του δίνω σημασία. Και όσο βλέπει ότι δεν του δίνω σημασία τόσο τα κάνει μόνος του εκτός από το σιδέρωμα Laughing Laughing

Καλά δεν τον έχω εκπαιδεύσει; Τι λέτε; Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 545461 Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 545461 Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 545461

Τώρα με όλες αυτές τις δουλειές που έχω θέλει να πάμε και στη μάνα του. Να πάρει τις κορούλες του και να πάει. Και όταν επιστρέψει να μου φέρει και το λαπτοπ για να μη χάσω και τις επαφές μου στις διακοπές. Αμ πως!! :geek: :geek: :geek:
http://asterakia.forumotion.com
Agkyrovoli
Administrator
Administrator
Agkyrovoli

Κατσίκα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Ιουλ 25, 2009 3:51 pm

... Γειά σου Χαρά hello:

Να ζήσετε και να σας ζήσει και το μωράκι σας.Καλοφώτιστο και να το δείτε όπως επιθυμείτε!!! Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 59673

Αυτό που μας λες είναι αρκετά σοβαρό και δυστιχώς πολλοί άντρες είναι έτσι.

Μήπως δεν σε εμπιστεύεται όσο θα έπρεπε;

Μήπως δεν θέλει να σε κουράζει με τα προβλήματα σας λόγω του μωρού

και μιλάει με τους δικούς του πρώτα;

Για ποιό λόγο πιστεύεις ότι το κάνει αυτό; ...

xara έγραψε:
Κορίτσια γεια σας,
Εγω είμαι φρεσκο παντρεμένη , παντρεύτηκα τον Οκτώβριο του 2008 και έχω και ένα μωράκι 3 μηνών .
Αυτό που έχω είναι το εξής το κολλημα με την μάμα και γενικα΄με την οικογενεια του. Απο την πιο απλή δυσκολια ως την πιο μεγάλη απευθυνεται πολλες φορες στους δικους του . Αυτη η κατασταση με ενοχλει γιατι νομίζω ότι χάνω τον έλεγχο των προβληματων που απασχολουν την οικογενεια μας

navigarecapitano:
Agkyrovoli
Administrator
Administrator
Agkyrovoli

Κατσίκα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Ιουλ 25, 2009 3:59 pm

... Πιστεύω πως υπάρχουν ρόλοι μέσα στο σπίτι τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα!

Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένα μεγάλο ζήτημα που πολλά ζευγάρια τσακώνονται

για αυτές.

Το σίδερο, τα πιάτα κλπ θεωρώ πως είναι γυναικεία δουλειά και όχι του άντρα.

Βέβαια αν κάποια φορά τα κάνει και ο άντρας δεν θα πάθει τίποτα!!! lol!

Απο την άλλη για την μαμά του που λες καλό είναι να πηγαίνεις και εσύ

μαζί δεν είναι κακό.Βέβαια όλα εξαρτόνται και απο την σχέση που έχεις με την

πεθερά σου.Απλά είσαι μπροστά σε συζητήσεις κλπ και μπορείς να πάρεις θέση απο

να λείπεις.Απο την άλλη δεν θα έχουν να λένε κάτι αρνητικό για εσένα και το

κυριότερο είναι να μην έχει κάτι αύριο ο άντρας σου μαζί σου.

Το θέμα κορίτσια είναι να περνάτε καλά με τον σύντροφο σας.

Είτε είστε παντρεμένες,είτε ελεύθερες! ... flower

Silvermist έγραψε:
Και εμένα δεν πάει πίσω. Συνέχεια κάτι θα βρει για να γκρινιάξει. Μα γιατί δεν σιδερώνονται τα ρούχα, γιατί δεν πλένονται τα πιάτα, γιατί δεν σφουγγαρίζεται το πάτωμα και άλλα πολλά. Πλέον δεν του δίνω σημασία. Και όσο βλέπει ότι δεν του δίνω σημασία τόσο τα κάνει μόνος του εκτός από το σιδέρωμα Laughing Laughing

Καλά δεν τον έχω εκπαιδεύσει; Τι λέτε; Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 545461 Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 545461 Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... 545461

Τώρα με όλες αυτές τις δουλειές που έχω θέλει να πάμε και στη μάνα του. Να πάρει τις κορούλες του και να πάει. Και όταν επιστρέψει να μου φέρει και το λαπτοπ για να μη χάσω και τις επαφές μου στις διακοπές. Αμ πως!! :geek: :geek: :geek:

navigarecapitano:
ireth
VIP woman
VIP woman
ireth

Δράκος
Αριθμός μηνυμάτων : 1105
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΣαβ Ιουλ 25, 2009 5:42 pm

xara έγραψε:
Απο την πιο απλή δυσκολια ως την πιο μεγάλη απευθυνεται πολλες φορες στους δικους του . Αυτη η κατασταση με ενοχλει γιατι νομίζω ότι χάνω τον έλεγχο των προβληματων που απασχολουν την οικογενεια μας

τι μου θυμιζει ,τι μου θυμίζει , τι μου θυμίζει?
lol!

χαρα αν θες την συμβουλή μιας ομοιοπαθούσας ,κοφτου το
δως του να καταλάβει οτι πλέον εχει δικιά του οικογένεια για να μοιράζετε τις χαρες και τις λυπες και τα οποια προβλήματα
αν δεν το κανεις τωρα που εισαστε στην αρχη θα το χασεις το παιχνιδι και μετα θα ειναι αργα για οτιδήποτε

Agkyrovoli έγραψε:
Απο την άλλη για την μαμά του που λες καλό είναι να πηγαίνεις και εσύ μαζί δεν είναι κακό.Βέβαια όλα εξαρτόνται και απο την σχέση που έχεις με την πεθερά σου.Απλά είσαι μπροστά σε συζητήσεις κλπ και μπορείς να πάρεις θέση απο
να λείπεις.Απο την άλλη δεν θα έχουν να λένε κάτι αρνητικό για εσένα και το κυριότερο είναι να μην έχει κάτι αύριο ο άντρας σου μαζί σου.

εδω ψιλοδιαφωνώ ..... ειναι θέμα του τι χαρακτήρας ειναι η "μαμα"
αν το εχει στο αιμα της ,ακομα και να πηγαινεις συνεχεια μαζι του επισκέψεις θα βρει τον τροπο και θα σε κατηγορήσει και το κυριοτερο να "δηλητήριασει" το μυαλο του γιου της

και στο φινάλε δικαιωμα μας δεν ειναι να προτιμάμε μια εκδρομή πχ απο το παμε να δουμε την "μαμα" ? Very Happy Very Happy
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουλ 26, 2009 11:51 am

Nα πω κι εγω την γνωμη μου αν καποιος ειναι κολλημενος με την μαμα του βλεπε τον δικο μου δεν ξεκολαει ευκολα.Ουτε κολα να του εχεις βαλει affraid
darksea
Administrator
Administrator
darksea

Κόκκορας
Αριθμός μηνυμάτων : 1771
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουλ 26, 2009 12:20 pm

Αν δεν ξεκαθαριζονται αυτα τα θεματα εξ αρχης δυσκολα μετα κοβονται.Για αυτο να ξεκαθαριζονται μαχαιρι ολα παρα να υποφερετε μετα και σε οποιον αρεσει αλλιως δρομο και ουτε οικογενεια ουτε τπτ μαζι του.Επόμενος!!!!!
https://agkyrovoli.forumgreek.com
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουλ 26, 2009 12:26 pm

κοριτσακι δυστηχος αυτα δεν φαινωντε απο την αρχη Rolling Eyes
xara
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Φίδι
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΚυρ Ιουλ 26, 2009 5:04 pm

Το δέσιμο μάνας γιου είναι ιδιαίτερη. Εξαρτάται από την κάθε μάνα πόσο αφήνει τον γιο της να ανοιξει τα φτερά του και κατα πόσο ανεξάρτητος θα είναι στην ζωη του. Πάντως όλοι οι άντρες μη εξαιρουμένου έχουν κόλλημα με την μάμα τους και μην τους την θίξεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν άντρες που παίρνουν την ζωή στα χέρια τους και άντρες που δεν ξεφεύγουν από την επιροη της μαμας . Βλέπω ότι η σχεση αυτη είναι τόσο δυνατή που είναι κάτι πάνω από τις δυνάμεις μου να κάνω κάτι. Απο την άλλη για να είμαι ειλικρινης δεν μπορω να συμπαθήσω με τίποτα την μάνα του. Δεν είναι από της εξτριμ περιπτώσεις, απλώς δεν είναι ε=υχαριστη. Τα βλέπει όλα μαύρα είναι χορηγος αρνητικής ενεργειας , αν θέλεις να πάθεις καταθλιψη είναι το καταλληλο άτομο. Με επηρεαζει αρνητικά, δεν είναι το ατομο που θα πα΄με για ένα καφέ να ερθει σπίτι να μιλήσουμε. Οταν έρχεται σπιτι ή με το μωρο θα ασχοληθει ή με καποια δουλεια. Εχω παψει νατ ις δίνω σημασια προσπαθω να μην υπαρχει. Ειναι γκρινιαρα και απαισιοδοξη και με κανει ψυχολογικα χαλια. Πως μπορω να την δω πιο φιλικα , μου είναι δύσκολο να την συμπαθήσω.
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 29, 2009 9:34 am

Εγω σημερα εχω νευρα μαζι του πρωι πρωι αρχεισε να φωναζει σε κατι με σχεση με το μαγαζι.............Λεω δωσε τοπο στην οργη αστο............Στη συνεχεια κατι εγεινε με μια παραγγελια και παλι τσαντιστηκαι.......Μηπως βρε παιδια του εχω δωσει πολλη θαρρος?
Εγω μια ζωη δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.......Δεν καταλαβαινω πητε μου τι συμβαινει?
foni
VIP woman
VIP woman
foni

Κατσίκα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 29, 2009 9:53 am

μαζί δουλεύετε?
τα προβλήματα στη δουλειά δημιουργούν καθημερινή ένταση.
Μην τα βάζεις μέσα σου. Χαμογέλασε!
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 29, 2009 9:56 am

Οχι δεν δουλευουμε μαζι αλλα μπλεκετα γενικος.Εγω εχω αρκετη ακινητη περιουσια και τα θελει ολα δικα του.Οι δικοι του περα απο το σπιτι που μενουμε δεν μας εχουν προσφερει τιποτα αλλο ετσι μου ερχεται ρε παιδια να τα βρωντηξω μετα απο τοσα χρονια ολα........... :twisted:
foni
VIP woman
VIP woman
foni

Κατσίκα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 29, 2009 10:02 am

ψυχραιμίαααα!

αφού έχεις περιουσία γιατί δεν κλείνεις το μαγαζί να ησυχάσεις? Rolling Eyes

και ό,τι έχεις πάλι δικό σου θα 'ναι, και θα κερδίσεις κι ένα ποσό από την πώληση, και αυτός δε θα 'χει με τι να ασχοληθεί. Λέμε τώρα...
Πάντως ξέκοψέ του πως ό,τι έχεις ανήκει και θα ανήκει πάντα σε σένα και μετά από σένα στα παιδιά σου.
Χαιντι
Senior Member
Senior Member
Χαιντι

Χοίρος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......   Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... EmptyΤετ Ιουλ 29, 2009 10:19 am

Razz βρε κοριτσακι ειναι τοσο κυκλοθυμικος που μου σπαει τα νευρα Smile

Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας......
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε μια βασίλισσα που είχε 4 συντρόφους
» Οι άνθρωποι εμπιστεύονται περισσότερο τους ομοίους τους παρά τους «άλλους»
» Απολαύστε τους ÉMIGRÉ σε μία μοναδική LIVE εμφάνιση τους στην Αθήνα!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
To Agkyrovoli :: Ανθρώπινες Σχέσεις - Επικοινωνίες :: Γυναικεία Θέματα-
Μετάβαση σε: