| Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Χαιντι Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : Λιλιπουπολη
| Θέμα: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Παρ Ιουλ 24, 2009 1:26 pm | |
| Ειπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να μιλαμε για τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας.......Λοιπον εγω με τον συζυγο ειμαστε μαζι 17 χρονα.Δεν μπορω βρε κοριτσια αυτο το ζαμαν φου που εχει δεν το νοιαζει το αυριο μονο το σημερα.... | |
|
| |
foni VIP woman
Αριθμός μηνυμάτων : 1869 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009 Ηλικία : 57 Τόπος : Ροδος
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Παρ Ιουλ 24, 2009 1:49 pm | |
| εγώ παιδιά δεν έχω παράπονα πλέον γιατί τον σχόλασα. Θα ρίχνω μια ματιά όμως για να βλέπω τα δικά σας. για την Χάιντι: ίσως είσαι εσύ τόσο υπεύθυνη που έχει επαναπαυθεί. Δεν είναι και τόσο τραγικό πάντως... αφού τα καταφέρατε τα προηγούμενα 17 χρόνια θα τα καταφέρετε και από εδώ και πέρα ... 8) | |
|
| |
Χαιντι Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : Λιλιπουπολη
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Παρ Ιουλ 24, 2009 1:53 pm | |
| αυτο μπορει να φταιει φιλεναδα μπορει να μην τον νοιαζει πως ντυνωμαι τι χαλαω κ.λ.π αλλα κι αυτη η αναισθησια μου σπαει τα νευρα :twisted: :twisted: | |
|
| |
Agkyrovoli Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 3387 Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : Πειραιάς
| |
| |
xara Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Παρ Ιουλ 24, 2009 4:00 pm | |
| Κορίτσια γεια σας, Εγω είμαι φρεσκο παντρεμένη , παντρεύτηκα τον Οκτώβριο του 2008 και έχω και ένα μωράκι 3 μηνών . Αυτό που έχω είναι το εξής το κολλημα με την μάμα και γενικα΄με την οικογενεια του. Απο την πιο απλή δυσκολια ως την πιο μεγάλη απευθυνεται πολλες φορες στους δικους του . Αυτη η κατασταση με ενοχλει γιατι νομίζω ότι χάνω τον έλεγχο των προβληματων που απασχολουν την οικογενεια μας | |
|
| |
Mamma El VIP woman
Αριθμός μηνυμάτων : 1955 Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Παρ Ιουλ 24, 2009 5:08 pm | |
| | |
|
| |
Agkyrovoli Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 3387 Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Σαβ Ιουλ 25, 2009 3:51 pm | |
| | |
|
| |
Agkyrovoli Administrator
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Σαβ Ιουλ 25, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
| |
ireth VIP woman
Αριθμός μηνυμάτων : 1105 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2009 Ηλικία : 47
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Σαβ Ιουλ 25, 2009 5:42 pm | |
| - xara έγραψε:
- Απο την πιο απλή δυσκολια ως την πιο μεγάλη απευθυνεται πολλες φορες στους δικους του . Αυτη η κατασταση με ενοχλει γιατι νομίζω ότι χάνω τον έλεγχο των προβληματων που απασχολουν την οικογενεια μας
τι μου θυμιζει ,τι μου θυμίζει , τι μου θυμίζει? χαρα αν θες την συμβουλή μιας ομοιοπαθούσας ,κοφτου το δως του να καταλάβει οτι πλέον εχει δικιά του οικογένεια για να μοιράζετε τις χαρες και τις λυπες και τα οποια προβλήματα αν δεν το κανεις τωρα που εισαστε στην αρχη θα το χασεις το παιχνιδι και μετα θα ειναι αργα για οτιδήποτε - Agkyrovoli έγραψε:
- Απο την άλλη για την μαμά του που λες καλό είναι να πηγαίνεις και εσύ μαζί δεν είναι κακό.Βέβαια όλα εξαρτόνται και απο την σχέση που έχεις με την πεθερά σου.Απλά είσαι μπροστά σε συζητήσεις κλπ και μπορείς να πάρεις θέση απο
να λείπεις.Απο την άλλη δεν θα έχουν να λένε κάτι αρνητικό για εσένα και το κυριότερο είναι να μην έχει κάτι αύριο ο άντρας σου μαζί σου. εδω ψιλοδιαφωνώ ..... ειναι θέμα του τι χαρακτήρας ειναι η "μαμα" αν το εχει στο αιμα της ,ακομα και να πηγαινεις συνεχεια μαζι του επισκέψεις θα βρει τον τροπο και θα σε κατηγορήσει και το κυριοτερο να "δηλητήριασει" το μυαλο του γιου της και στο φινάλε δικαιωμα μας δεν ειναι να προτιμάμε μια εκδρομή πχ απο το παμε να δουμε την "μαμα" ? | |
|
| |
Χαιντι Senior Member
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Κυρ Ιουλ 26, 2009 11:51 am | |
| Nα πω κι εγω την γνωμη μου αν καποιος ειναι κολλημενος με την μαμα του βλεπε τον δικο μου δεν ξεκολαει ευκολα.Ουτε κολα να του εχεις βαλει | |
|
| |
darksea Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1771 Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Κυρ Ιουλ 26, 2009 12:20 pm | |
| Αν δεν ξεκαθαριζονται αυτα τα θεματα εξ αρχης δυσκολα μετα κοβονται.Για αυτο να ξεκαθαριζονται μαχαιρι ολα παρα να υποφερετε μετα και σε οποιον αρεσει αλλιως δρομο και ουτε οικογενεια ουτε τπτ μαζι του.Επόμενος!!!!! | |
|
| |
Χαιντι Senior Member
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Κυρ Ιουλ 26, 2009 12:26 pm | |
| κοριτσακι δυστηχος αυτα δεν φαινωντε απο την αρχη | |
|
| |
xara Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Κυρ Ιουλ 26, 2009 5:04 pm | |
| Το δέσιμο μάνας γιου είναι ιδιαίτερη. Εξαρτάται από την κάθε μάνα πόσο αφήνει τον γιο της να ανοιξει τα φτερά του και κατα πόσο ανεξάρτητος θα είναι στην ζωη του. Πάντως όλοι οι άντρες μη εξαιρουμένου έχουν κόλλημα με την μάμα τους και μην τους την θίξεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν άντρες που παίρνουν την ζωή στα χέρια τους και άντρες που δεν ξεφεύγουν από την επιροη της μαμας . Βλέπω ότι η σχεση αυτη είναι τόσο δυνατή που είναι κάτι πάνω από τις δυνάμεις μου να κάνω κάτι. Απο την άλλη για να είμαι ειλικρινης δεν μπορω να συμπαθήσω με τίποτα την μάνα του. Δεν είναι από της εξτριμ περιπτώσεις, απλώς δεν είναι ε=υχαριστη. Τα βλέπει όλα μαύρα είναι χορηγος αρνητικής ενεργειας , αν θέλεις να πάθεις καταθλιψη είναι το καταλληλο άτομο. Με επηρεαζει αρνητικά, δεν είναι το ατομο που θα πα΄με για ένα καφέ να ερθει σπίτι να μιλήσουμε. Οταν έρχεται σπιτι ή με το μωρο θα ασχοληθει ή με καποια δουλεια. Εχω παψει νατ ις δίνω σημασια προσπαθω να μην υπαρχει. Ειναι γκρινιαρα και απαισιοδοξη και με κανει ψυχολογικα χαλια. Πως μπορω να την δω πιο φιλικα , μου είναι δύσκολο να την συμπαθήσω. | |
|
| |
Χαιντι Senior Member
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Τετ Ιουλ 29, 2009 9:34 am | |
| Εγω σημερα εχω νευρα μαζι του πρωι πρωι αρχεισε να φωναζει σε κατι με σχεση με το μαγαζι.............Λεω δωσε τοπο στην οργη αστο............Στη συνεχεια κατι εγεινε με μια παραγγελια και παλι τσαντιστηκαι.......Μηπως βρε παιδια του εχω δωσει πολλη θαρρος? Εγω μια ζωη δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.......Δεν καταλαβαινω πητε μου τι συμβαινει? | |
|
| |
foni VIP woman
Αριθμός μηνυμάτων : 1869 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009 Ηλικία : 57 Τόπος : Ροδος
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Τετ Ιουλ 29, 2009 9:53 am | |
| μαζί δουλεύετε? τα προβλήματα στη δουλειά δημιουργούν καθημερινή ένταση. Μην τα βάζεις μέσα σου. Χαμογέλασε! | |
|
| |
Χαιντι Senior Member
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Τετ Ιουλ 29, 2009 9:56 am | |
| Οχι δεν δουλευουμε μαζι αλλα μπλεκετα γενικος.Εγω εχω αρκετη ακινητη περιουσια και τα θελει ολα δικα του.Οι δικοι του περα απο το σπιτι που μενουμε δεν μας εχουν προσφερει τιποτα αλλο ετσι μου ερχεται ρε παιδια να τα βρωντηξω μετα απο τοσα χρονια ολα........... :twisted: | |
|
| |
foni VIP woman
| Θέμα: Απ: Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... Τετ Ιουλ 29, 2009 10:02 am | |
| ψυχραιμίαααα! αφού έχεις περιουσία γιατί δεν κλείνεις το μαγαζί να ησυχάσεις? και ό,τι έχεις πάλι δικό σου θα 'ναι, και θα κερδίσεις κι ένα ποσό από την πώληση, και αυτός δε θα 'χει με τι να ασχοληθεί. Λέμε τώρα... Πάντως ξέκοψέ του πως ό,τι έχεις ανήκει και θα ανήκει πάντα σε σένα και μετά από σένα στα παιδιά σου. | |
|
| |
Χαιντι Senior Member
| |
| |
| Τα παραπονα μας απο τους συντροφους μας...... | |
|