H Σαμπρίνα για το βίντεο της Συνατσάκη: «Είναι αμαρτία να λένε εμάς ρατσιστές»
Συγγραφέας
Μήνυμα
Μαίρη Γούβα VIP woman
Αριθμός μηνυμάτων : 24488 Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θέμα: H Σαμπρίνα για το βίντεο της Συνατσάκη: «Είναι αμαρτία να λένε εμάς ρατσιστές» Σαβ Φεβ 11, 2017 1:25 am
Δείτε τι γράφει στις αναρτήσεις της
«Βλέποντας το βίντεο αυτό σκέφτηκα ότι μάλλον θα ξέχασε η κοπέλα να βάλει Αραβικούς υποτίτλους», σχολιάζει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια
Μετά το βίντεο κατά του ρατσισμού που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, στο κανάλι της στο YouTube, με τίτλο «Είμαι gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας», η τραγουδίστρια Σαμπρίνα πήρε θέση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook και με τρεις αναρτήσεις έκανε τη δική της κριτική στην παρουσιάστρια.
«Βλέποντας το βίντεο αυτό σκέφτηκα οτι μάλλον θα ξέχασε η κοπέλα να βάλει Αραβικούς υποτίτλους... Μιλάει για σεξισμό, που στις Αραβικές χώρες πρωταγωνιστεί», γράφει μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα σε μία από τις αναρτήσεις της.
Δείτε παρακάτω όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
Sabrina Tserkanou την Τετάρτη
Βλεποντας το βιντεο αυτο σκεφτηκα οτι μαλλον θα ξεχασε η κοπελα να βαλει Αραβικους υποτιτλους... Μιλαει για σεξισμο, που στις Αραβικες χωρες πρωταγωνιστει, (παντρευουν ανηλικα κοριτσακια με το ζορι) λιθοβολουν τις "απιστες'' γυναικες.. μιλαει για ρατσισμο και προσφυγια..παλι μου ρθαν στο μυαλο Αραβικες χωρες, που δεν δεχονται προσφυγες,... μιλα για ομοφοβια..και παλι Αραβικες χωρες σκεφτηκα..εκει πετανε τους ομοφυλοφιλους απο τις ταρατσες...Αλλα τελικα απευθυνοταν σε μας τους "κακους'' Ελληνες που εχουμε ολα αυτα τα κουσουρια.. βεβαια καλο θα ηταν να εβαζε και Αραβικους υποτιτλους, να το δουν και αυτοι που ΕΙΝΑΙ πραγματικα ολα αυτα που περιγραφει
Sabrina Tserkanou 20 ώρες · Αθήνα ·
Καποιοι (λιγοι) ευτυχως, εσπευσαν να πουν οτι δεν χρειαζονταν Αραβικοι υποτιτλοι επειδη στην Ελλαδα ζουμε..... γελασα!!!! Ναι στην Ελλαδα ζουμε, με παρα παρα πολλους "προσφυγες" απο Αραβικες χωρες που καλο ειναι να ακουνε αυτα που ειπωθηκαν, ωστε να μην συμβαινουν και εδω αυτα που συμβαινουν εκει.... (και ξερετε πολυ καλα ποσα εχουν συμβει και εδω και σε αλλες πολεις του εξωτερικου)... Δεν κατηγορησα το περιεχομενο του βιντεο...αλλα θεωρησα οτι επρεπε να απευθυνεται αλλου.. Ειμαστε αρκετα ταλαιπωρημενοι, πληρωνουμε καθημερινα φορους καποιοι ειναι εξαθλιωμενοι..και ειναι αμαρτια να μην ακουμε και ενα ευχαριστω.. Ειναι αμαρτια να λενε εμας ρατσιστες οταν βγαζουν σταυρους απο σχολεια η νοσοκομεια για να μην προσβληθουν...ειναι αμαρτια να μας κατηγορουν για ολα αυτα που οι ιδιοι στην πλειοψηφια τους εχουν ως νομο..Αυτη ειναι η αποψη μου, την οποια δικαιουμαι πιστευω να εκφρασω.. Ειμαστε φιλοξενος λαος, με φιλοτιμο... και μας αξιζει και ενα ευχαριστω
Sabrina Tserkanou την Τετάρτη
Και μετα το δακρυβρεχτο επος της Συνατσακη, θυμηθηκα αλλο ενα δακρυβρεχτο του αειμνηστου αγαπημενου μας Θαναση Βεγγου...μιλα κι αυτος για αυτους που βρισκουν πορτες κλειστες κλπ κλπ...το ενα βιντεο (αυτο εδω δηλαδη) ειναι πραγματικα κωμικο!!!!, και το αλλο κωμικοτραγικο....